vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Hal & Trap - snelle metamorfose voor je trap

snelle metamorfose voor je trap

Zoek je een specialist op het gebied van traprenovatie en –bekleding, dan ben je bij NEWstairs aan het juiste adres. Al meer dan 10 jaar voorziet dit bedrijf trappen van een ‘NEW’ jasje. Het knapt houten trappen helemaal op en werkt betonnen trappen netjes af. En dat binnen vrijwel één dag. De perfecte trap, passend bij jouw interieur.

Karakteristiek hout of stoere betonlook

De unieke NEWstairs collectie bevat een uitgebreid palet dat varieert van karakteristieke houtdecors tot trapbekledingen met een stoere betonlook. Daarnaast kun je ook een keuze maken uit een uitgebreid scala trapleuningen en balustraden. NEWstairs is voortdurend op zoek naar inspiratie voor nieuwe kleuren en materialen, zodat de collectie helemaal up-to-date blijft. Geen interieurtrend blijft onopgemerkt.

Een van dé interieurtrends op dit moment is een robuuste industriële uitstraling. Wil je een metamorfose van je betonnen trap, maar wel de authentieke uitstraling van die trap behouden? Ga dan voor een betonlook uit de NEWstairs Industrial Look collectie: Stone Storm, Stone Rustic, Stone Truffle of Bluestone. Deze nieuwe kleuren passen niet alleen perfect binnen de huidige woontrend, ze maken je trap ook tot een echte aanwinst.

Nieuw: NEWstairs Elite vloeren

Je trap en je vloer in exact dezelfde kleur? Dat kan ook bij NEWstairs! Alle decors uit de collectie zijn namelijk ook als vloer beschikbaar. Zo kun je de vloer van je hal, woonkamer, slaapkamer of zelfs badkamer perfect aan laten sluiten bij de kleur van je trap. De NEWstairs Elite vloeren zijn van hoge kwaliteit, 100% waterbestendig en uitermate bestand tegen intensief gebruik omdat ze een hoge slijtageweerstand hebben.

Creëer één prachtig geheel met NEWstairs traprenovatie en –bekleding en NEWstairs Elite vloeren en geef je interieur een boost!

Kijk voor meer informatie op www.newstairs.com

 

Ook interessant?