vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Optimaal genieten van het buitenleven

Optimaal genieten van het buitenleven

Het ontwerpen en produceren van tuinhuizen, maar onder andere ook van veranda’s, schuurtjes en buitenkamers. In elke stijl (modern, klassiek, landelijk of rustiek), in elke afmeting en volledig naar wens. Het is al jarenlang de specialiteit van Jan de Boer Tuinhuizen. Door de zeer ruime en hoogwaardige materiaalkeuze zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Een heel eigen tuinhuis? Dan weet je nu waar je moet zijn.

Keuze uit verschillende soorten FSC-hout

De tuinhuizen worden uitgevoerd in hout met het FSC keurmerk (Forest Stewardship Council). Dit staat garant voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. Je hebt de keuze uit verschillende soorten. Zoals eersteklas Noord-Europees vurenhout: traditioneel of Zweeds geschaafd rabat, allebei 19 mm dik. Een KOMO certificaat garandeert een milieuverantwoorde houtverduurzaming met een goed geïmpregneerd product als resultaat.

Wil je liever een rustieke uitstraling, dan kan jouw tuinhuis ook worden uitgevoerd in naturel Douglas. Door de van nature hoge duurzaamheid en goede stabiliteit is dit een ideale houtsoort voor toepassing tegen gevels of wanden. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit Western red cedar, Europees eikenhout en Hotwood.

Met oog voor detail

Elk model tuinhuis kan worden uitgebreid met een veranda om nog meer van het buitenleven te kunnen genieten. Een andere optie is dubbelwandige isolatie, waardoor je ook in de koudere maanden van het tuinhuis gebruik kunt maken en er zelfs in kunt werken.

Jan de Boer Tuinhuizen heeft een passie voor hout en voor alles wat met heerlijk buitenleven samenhangt. Alle producten worden dan ook met oog voor detail in eigen fabriek vervaardigd. Een team van gemotiveerde vakmensen zorgt er tenslotte voor dat je tuinhuis met zorg wordt geplaatst. Het bedrijf staat open voor al je wensen. Maak er samen iets moois van!

Kijk voor meer informatie op www.jandeboertuinhuizen.nl

Ook interessant?