1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Welke vloer past bij jou?

Welke vloer past bij jou?

Bij het inrichten van een huis of appartement speelt de keuze voor een vloer een belangrijke en bepalende rol. Logisch, want de vloer is meestal de basis voor een nieuw interieur. Er zijn tal van mogelijkheden, waarbij elke vloer eigen eigenschappen en een eigen uitstraling heeft.

Weet je in ieder geval al dat je een vloer van hout, laminaat of pvc wilt? Dan kun je terecht bij VDS Vloeren. Koop je hier een vloer, dan kies je behalve voor kwalitatief hoogstaande producten ook voor een bedrijf met een goed team van adviseurs en opgeleide parketteurs.

Hout of laminaat van Quick-Step
Het aanbod van VDS Vloeren is groot en omvat onder andere de uitgebreide laatste collecties van Quick-Step en COREtec. Quick-Step produceert houten en laminaatvloeren met heel verschillende uitstralingen. Neem alleen al de vele soorten parket: hedendaagse houten vloeren in allerlei soorten en maten. Of de collecties Arte en Eligna. Allebei laminaat, maar de eerste staat voor prachtige grote vloertegels met subtiele v-groeven, terwijl de tweede de naam is van solide, uitgestrekte plankenvloeren zonder groef.

Pvc van COREtec
COREtec is een ideaal alternatief voor laminaat- vinyl- of kunststof vloeren. Deze vloeren worden gemaakt van gerecycled hout, bamboe, kalk en pvc van hoge kwaliteit. Omdat ze 100% waterproof zijn, kunnen ze ook uitstekend worden gelegd in natte ruimtes, zonder op te zwellen wanneer ze aan water worden blootgesteld. Een heel vlakke ondervloer is niet per se nodig: elke COREtec plank heeft een onderlaag van kurk die als het ware oneffenheden absorbeert.

Eigen collectie
Naast vloeren van anderen heeft VDS Vloeren ook eigen houten vloeren. Een unieke collectie met een mooie, warme uitstraling. Wie weet wordt zo’n vloer straks wel de basis van jouw nieuwe huis!

Kijk voor meer informatie op www.vds-vloeren.nl

 

 

Ook interessant?