///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Keukens van de allerbeste materialen

Keukens van de allerbeste materialen

 

Binnen jouw budget een persoonlijke keuken realiseren zonder concessies te doen aan sfeer en uitstraling? Moet kunnen. In ieder geval wel bij Keller, want de drijfveer van deze keukenfabrikant is: voor iedereen een mooie keuken bereikbaar maken.

Smaak, woonstijl, trends, wensen, behoeften en budget zijn factoren die bepalen hoe jouw keuken eruit moet gaan zien. Keller vertaalt dit naar een uniek resultaat met karakter. Een keuken op maat waarin je met plezier kunt koken en – als de ruimte groot genoeg is – ook kunt eten en leven.

Alleen de allerbeste materialen
Bij Keller vind je keukens in vier verschillende sferen – modern, landelijk, industrieel en klassiek – die je onderling kunt mixen. Pure kwaliteit is bij alle keukens het uitgangspunt. Keller werkt alleen met de allerbeste materialen en merken. Of het nu gaat om de extra dikke (16 mm) deuren en romp, de geruisloze softdemping in scharnieren en ladengeleiders of het hoogwaardige hang- en sluitwerk.

Een gemiddelde keuken heeft heel wat te verduren. Hij staat bloot aan vocht, hitte en intensief dagelijks gebruik. Een goede afwerking van fronten kan de levensduur van je keuken dan ook aanzienlijk verlengen. Voor een verbeterde hechting maakt Keller gebruik van lasertechniek. Dit betekent dat er na hechting geen optische lijmnaad meer is. Hierdoor zien de fronten er strakker uit en zijn de randen makkelijk schoon te houden.

Budget is geen belemmering
Of het ook financieel mogelijk is om jouw persoonlijke keuken bij Keller te realiseren? De keukenfabrikant heeft zo veel opties qua stijlen, materialen en afwerkingen (goedkoper of duurder), dat budget niet langer een belemmering is. Een prettige gedachte als je de balans zoekt tussen schoonheid en prijs.

Kijk voor meer informatie op www.kellerkeukens.nl

 

Ook interessant?