///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Binnenkijken bij ariadne at home

Binnenkijken bij ariadne at home

Een kleine ruimte van 65m2 omtoveren tot een inspirerend huis? Helemaal geen gemakkelijke opgave! Samen met haar partners liet Ariadne at Home op de vt wonen&design beurs zien dat je een kleine ruimte toch creatief en gezellig kunt inrichten.

Omdat alleen het beste goed genoeg is, kreeg het stylingteam van at Home hulp van een aantal woonspecialisten. Voor het voetenwerk is dit niemand minder dan vloerenspecialist Quick-Step. Die weet als geen ander welke vloer het meest geschikt is voor de verschillende ruimtes. Maar ook de kleuren in de verschillende ruimtes zijn erg belangrijk. Zo kunnen de wanden wel een opvallend likje verf gebruiken. Daarbij worden we geholpen door niemand minder dan onze partner Histor, bij wie we kunnen putten uit een breed gamma prachtige tinten. In een klein huis is het erg belangrijk dat de ruimte zo optimaal mogelijk benut wordt. Een goed keukenplan waarin slim gebruik wordt gemaakt van alle opbergen werkruimte is maatwerk.

Kitchens4yu, van Pieter van Niel, tekende dit jaar het keukenontwerp. En dat is goed nieuws, want maatwerk is zijn specialiteit en hij heeft laten zien dat hij ook in kleine ruimten tot grootse prestaties komt. De Friese witjes in de keuken zijn van Windsor Bathroom Company en maken het helemaal af.

Stoere elementen
JASNO, vooral bekend om zijn shutters, heeft meer te bieden dan shutters alleen. Ze hebben onder andere ook folds in hun collectie. Deze vouwgordijnen, gemaakt van geweven papier, worden dit jaar uitgebreid met een verduisterende blackout versie. Samen met het lattenwerk geeft dit vouwgordijn het verfijnde gevoel dat goed past bij Ariadne at Home.

Bij Het Kabinet zijn onze stylistes op zoek gegaan naar meubelen met een stoere landelijke bite. Speciaal voor de liefhebbers van landelijk wonen heeft Het Kabinet de Villa Provence Collection ontwikkeld. Deze Villa Provence Collection kon je tijdens de beurs op een bijzonder inspirerende wijze in het Ariadne at Home huis zien.

Voor een extra stoer accent stelt ‘t Achterhuis Historische Bouwmaterialen originele oude deuren en andere authentieke elementen beschikbaar waaronder een haard.

Een zachte ‘touch’
Bedding House, partner van Ariadne at Home, staat garant voor stijlvol en kwalitatief bedlinnen volgens de laatste mode- en interieurtrends. Als primeur kon je de nieuwe bedtextielcollectie bewonderen die Ariadne at Home samen met Bedding House ontwikkelde. Een prachtige collectie die heerlijk zacht aanvoelt en waar je lekker onder kunt wegdromen.Het was natuurlijk ook hét uitgelezen moment om onze nieuwe badkamer, gemaakt in samenwerking met Bad in Beeld, in primeur voor te stellen. De frisse kleurcombinaties, het trendy tegelpatroon en het ruime, moderne bad. Zachtblauw en zeegroen zorgden in deze badkamer voor een ontspannen sfeer hand in hand met de heldere grijstinten. Een ideale combi voor een ruimte waar genieten op één staat.

 

 

 

Ook interessant?