///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - Welke vloer kies jij?

Welke vloer kies jij?

De vloer is letterlijk de basis van je interieur. Hij zet de toon, hij bepaalt de sfeer. En zowat je hele leven speelt erop af. Maak kennis met de nieuwste, verleidelijke collecties hout, linoleum en vinyl. Welke vloer doet jouw hart sneller kloppen?

 

De vloer van je dromen
Zeker weten dat je de vloer van je dromen op de beurs zult tegenkomen. Want er worden dit jaar weer prachtige nieuwe mogelijkheden gepresenteerd.

Zo komt Forbo met Marmoleum Click: een makkelijk te leggen, superduurzaam vloersysteem. De collectie omvat tegels in drie maten, heel veel kleuren en zelfs dessins met reliëf, zodat het houtdessin ook echt de structuur van hout heeft.

Natuurlijk en comfortabel
Marmoleum Click is een natuurproduct. Het bestaat uit linoleum en een dikke laag kurk, die zorgt voor loopcomfort en geluidsreductie. Verder is het van nature bacteriostatisch, wat betekent dat het schadelijke bacteriën weert, eenvoudig te onderhouden en heel goed schoon te maken, dus bijzonder geschikt als jij of een van je huisgenoten allergisch of astmatisch bent.

Levensechte planken
In samenwerking met vtwonen presenteert Forbo ook de collectie Novilon vtwonen: kamerbrede vinylvloeren die naadloos aansluiten bij de huidige interieurtrends. Wij vielen als een blok voor de lange planken met namen als ‘Chocolade’, ‘Salmiak’, ‘Noga en ‘Toffee’.

Het reliëf volgt de tekening van het hout. Dus als je een knoest ziet, voel je hem ook. Hierdoor lijken de planken net echt. En doordat er geen kopse naden te zien zijn, is het net alsof er geen einde aan de plank komt.

Aaibaar beton
Ook heel mooi is de houten vloer in een Hongaarse punt legpatroon, die in veel interieurs prachtig zal staan. Maar waar ons hart echt van op hol sloeg, was de ‘aaibare betonvloer’ – ja, je leest het goed. Dat aaibare is te danken aan een unieke print die over het betondessin heen ligt. Deze vloer is verkrijgbaar in drie bijzondere, metaalachtige tinten.

Sfeervol hout
Hou je van hout? Dan komt daar waarschijnlijk niets meer tussen. In dat geval stellen we je graag voor aan Martijn de Wit, die op de beurs zijn ‘Keuze Concept’ presenteert. Daarbij heb je de volledige keuzevrijheid wat betreft dikte, breedte, kleur en afwerking van het hout.

Martijn de Wit introduceert ook enkele nieuwe, felle kleuren, die in combinatie met bijvoorbeeld het visgraatpatroon of de Hongaarse punt een echte blikvanger van je houten vloer maken.

Kom de vloeren bekijken op de vt wonen&design beurs van 27 september t/m 2 oktober.

Ook interessant?