///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - ALLES OVER (VER)BOUWEN - 3 in 1 Kokendwaterkraan

3 in 1 Kokendwaterkraan

Een op de vier nieuwe keukens wordt uitgerust met een kokendwaterkraan. Om snel eten te koken, een hele pot thee te zetten, het flesje van de baby om te spoelen, de snijplank grondig te desinfecteren, tomaten te ontvellen… Met zo’n kraan hoef je nooit meer op kokend water te wachten én je tapt precies de benodigde hoeveelheid water. Dat geldt ook voor de Selsiuz van Dekker Zevenhuizen. Een kokendwaterkraan voor iedereen.

Meer plezier met minder water

De kraan kenmerkt zich door zijn eigentijdse design, opvallende gebruiksvriendelijkheid en degelijke beveiliging. Het is een drie-in-één kraan: behalve kokend water geeft hij ook warm en koud water. Dat bespaart ruimte op je aanrechtblad. Kies je voor een combiboiler (met energielabel A!), dan heb je ook altijd direct warm water voor een sopje of om je handen te wassen. Het water hoeft dus niet lang door te lopen voordat het op de gewenste temperatuur is. Bovendien zorgt ook de zogenaamde EcoStart ervoor dat je minder water verbruikt.

De Selsiuz is betaalbaar is en te verkrijgen in drie verschillend modellen in maar liefs vijf kleuren: behalve in chroom en roestvrij staal ook in de kleuren Copper, Gold en Gun Metal. Ofwel: een speciale finish die met zijn metaalglans een stoere uitstraling aan de kraan geeft. Heb je een strakke keuken? Een romantische? Of een keuken met een Scandinavisch design? De kraan past overal. En wil je een ultiem resultaat, dan combineer je de Selsiuz van jouw keuze ‘gewoon’ met de bijpassende gekleurde Urban spoelbakken, eveneens van Dekker Zevenhuizen.

In achttien minuten opgewarmd

De kraan is uitgerust met een vijf-literboiler. Daarmee kun je wel even voort. En is hij leeg, dan is-ie in ongeveer achttien minuten weer volledig opgewarmd. Overtuigd van al z’n voordelen? Zoals gezegd: de Selsiuz is een kokendwaterkraan voor iedereen. Ook voor jou.

Kijk voor meer informatie op www.selsiuz.com

 

Ook interessant?