///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Badkamer - Zwarte kraan kopen? Zes tips!

Zwarte kraan kopen? Zes tips!

Zwarte kranen zijn dé trend in de badkamer. Fijn, want zwart laat zich makkelijk combineren met verschillende stijlen en materialen. Ga je ook voor zwarte kranen? Lees dan nog even deze slimme tips.

Badkamerspecialist X²O weet alles van mooie badkamermeubelen en de laatste trends. Zij zetten zes tips op rij voor wie graag een zwarte kraan in huis wilt halen.

Tip 1: Trek de stijl door

Wil je binnenkort zo’n mooie zwarte wastafelkraan kopen? Kies dan voor een collectie waarbij je de stijl van de kraan over alle badkamerkranen kan doortrekken. Zo zorg je voor eenheid in de badkamer.

Tip 2: Check de coating

Er bestaan verschillende productieprocessen om tot een zwarte badkamerkraan te komen. Check voor aanschaf welke coatingtechniek wordt gebruikt op de kraan van je keuze, want die is doorslaggevend voor de kwaliteit en de duurzaamheid. Kranen met een PVD-afwerking zijn bijvoorbeeld uitermate bestand tegen krassen of stoten. Merken zoals Blaufoss, Hansgrohe en Axor passen deze technologie toe.

Tip 3: Zwart all-over

Zwarte kranen zijn niet alleen mooi in de badkamer, ook een zwarte keukenkraan of koudwaterkraan behoren tot de mogelijkheden. Zo kan je de stijl in je badkamer ook doorvertalen in de keuken of je toiletruimte. Dat staat verzorgt en chique.

Tip 4: zo is schoonmaken simpel

Laat je je tegenhouden vanwege het schoonmaakwerk van een zwarte kraan? Omdat je er wellicht meer op ziet? Hoeft niet. Als je een zwarte kraan van goede kwaliteit koopt en je reinigt deze met een mild schoonmaakmiddel dat je op een zacht doek aanbrengt, zullen zich geen problemen voordoen. Azijn wordt trouwens absoluut afgeraden. Tip: na het gebruik de kraan snel even afdrogen, maakt het onderhouden nog eenvoudiger.

Tip 5: Voor iedere woonstijl

Zwarte badkamerkranen zijn blikvangers in de ruimte. Afhankelijk van hun design passen ze in uiteenlopende badkamerstijlen. De industriële stijl ligt voor de hand, maar ook in badkamers met houtafwerking, of witte badkamers zullen zwarte kranen je badkamer naar een heel nieuw niveau brengen.

Tip 6: snelle make-over

Een badkamerrenovatie hoeft niet altijd duur en ingrijpend te zijn. Ga voor een snelle make-over en vervang je verouderde kranen door zwarte kranen. Zo realiseer je een knappe badkamer make-over zonder breken.

Meer info

Meer weten over zwarte kranen in je badkamer? Kom langs in een van de showrooms in jouw buurt en ontdek het uitgebreide assortiment zwarte kranen bij X²O.De experts van X²O ontmoeten je graag in hun showroom

Mooie deals

Ook in november heeft X2O mooie deals tot wel -50% op meubelen. De moeite waard om even te checken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door X2O Badkamers Nederland (@x2o_badkamers_nederland) op

Ook interessant?