vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Zó tof was de online vt wonen&design beurs!

Zó tof was de online vt wonen&design beurs!

Wat was de online editie van de vt wonen&design beurs een waanzinnig woonfeest! Van 1 t/m 31 oktober kon je verschillende online happenings volgen en je heerlijk onderdompelen in wooninspiratie. Deze highlights willen we je niet onthouden!

Een fysiek evenement, zoals we elk jaar houden in de RAI, zat er dit jaar even niet in. Dus staken we de koppen bij elkaar en bedachten een ander plan: een online evenement om zo tóch al het laatste woonnieuws bij jouw thuis te brengen.

Toffe happenings

De hele maand oktober stond in het teken van deze digitale editie van de vt wonen&design beurs. Tijdens de eerste tien dagen was er superveel te beleven. Er waar bijna 80 online happenings, zoals masterclasses, binnenkijkers & interviews te bekijken. Verschillende bedrijven deelden hun kennis en ook de woonbladen van DPG Media waren erbij om je te overladen met wooninspiratie.

Ook de adviesgesprekken met verschillende soorten woonexperts vonden online plaats. Zo vonden er gesprekken plaats met stylisten, architecten, domotica-experts, tuinadviseurs en groenstylisten. En wat was het leuk om te zien dat het online adviesplein zijn werk deed. Heel wat huizen zullen binnenkort vast een make-over krijgen!

Veel bekeken video’s van de livestreams

Veel van de happenings werden live gestreamd en kon je online volgen. Alle video’s kun je nog heerlijk terugkijken op vtvwonenendesignbeurs.nl/video Doen hoor, want er zitten heel wat pareltjes bij. Tipje van de sluiter wat veel bekeken video’s? Kijk bijvoorbeeld binnen in de creatieve huizen van interieurontwerper Marie-Gon (zie hieronder). Bekijk de masterclass met 11 tuintips van tuinspecialist Jurgen Smit of Living the Dream met Anne Claire Winkelhagen.

 

Waanzinnige woonbingo met dito woonprijzen

De afsluiter van de eerste tien dagen van de digitale beurs was de Waanzinnige Woonbingo. Zo’n duizend mensen speelden live mee met de online bingo, gepresenteerd door Kees Tol en Frans Uyterlinde. Er werden een heleboel te gekke woonprijzen weggegeven, met grote dank aan de bedrijven die de woonbingo met hun mooie producten sponsorden!

Meest gelezen artikelen

De hele maand oktober kon je terecht op vtwonenendesignbeurs.nl om je onder te dompelen in ruim 300 artikelen over wonen: wooninspiratie in overvloed dankzij superveel noviteiten van de mooiste woonmerken en -bedrijven.

Dit was een van de meest gelezen artikelen: De keukentrends van 2021: dit zijn ze

Shoppen met fijne aanbiedingen

Er waren maar lieft 50x beursaanbiedingen waarmee je je voordeel kon doen. Van keuken tot slaapkamer en van vloer tot wandkast: er was zoveel moois te scoren met flink wat kortingen…

 

Dit bericht bekijken op Instagram
A BIG THANKS voor alle woonfans die erbij waren en natuurlijk aan alle deelnemende bedrijven. See you next time!

Ook interessant?