vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Win jouw 2021 droomtuin!

Win jouw 2021 droomtuin!

Kan jouw tuin wel een make-over gebruiken? Doe dan mee met onze winactie tijdens de vt wonen&design beurs van 1 t/m 10 oktober 2020. Tot 12.00 uur kun je meedoen en ervoor zorgen dat jouw tuin een nieuwe look krijgt.

Wat kun je winnen?

Hartman en Jan de Boer Tuinhuizen verloten eenmalig een waardecheque voor een Hartman tuinset t.w.v. €2.500 én een waardedecheque voor een buitenkamer t.w.v. €3.500,-. Deze buitenkamer en tuinset zullen in de periode maart – juni 2021 worden geleverd/geplaatst, in overleg met de winnaar.

Wat moet je doen?

  1. Sla jouw favoriete moodboard op en deel deze op Instagram samen met een foto van je huidige tuin. Vergeet niet je account op openbaar te zetten. Heb je geen Instagram? Plaats de foto’s dan op Facebook.
  2. Gebruik de hashtag #droomtuin2021, zodat we je moodboard terug kunnen vinden en tag @jandeboertuinhuizen en @hartman.international
  3. Geef aan waarom jouw tuin een make-over moet krijgen.
  4. Volg zowel het account van @jandeboertuinhuizen als van @hartman.international

Dit zijn de 3 moodboards:

Moodboard 1

Moodboard 2

Moodboard 3

Zo weet je of je gewonnen hebt

De winnaar wordt bekend gemaakt op de Tuin & Terras dag tijdens de vt wonen en design beurs. Dit zal zijn op zaterdag 10 oktober om 16:00 uur middels een livestream op de website en de social media van de vt wonen&design beurs, Jan de Boer Tuinhuizen en Hartman.

Heel veel succes gewenst namens Hartman & Jan de Boer Tuinhuizen!

PS Ga je meedoen? Leuk! Lees dan nog even de onderstaande voorwaarden

Voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie ‘Win je 2021 droomtuin, hierna te noemen: ‘actie’, die wordt georganiseerd door Hartman BV én Jan de Boer tuinhuizen. Door mee te doen aan de actie, verklaart de deelnemer akkoord te zijn met onderstaande actievoorwaarden.

Hoe kun je meedoen?

– De deelnemer plaatst een van de moodboards die zijn gepresenteerd op deze actiepagina samen met een foto van de huidige tuin op het eigen Instagram account. Het account dient op openbaar te staan.
– De deelnemer gebruikt hierbij de hashtag #droomtuin2021 en tagt hierbij Jandeboertuinhuizen en Hartman.international.
– De deelnemer geeft aan waarom hij of zij de make-over wil winnen
– Deelnemers zonder Instagram kunnen meedoen op Facebook en dezelfde hashtags gebruiken

Algemene informatie

– Elk in Nederland én België woonachtige persoon is gerechtigd aan deze actie deel te nemen.
– De waardecheque is niet inwisselbaar tegen contanten.
– Je moet 18 jaar of ouder zijn om te kunnen deelnemen aan deze actie.
– Personeelsleden van Hartman B.V. en Jan de Boer tuinhuizen zijn uitgesloten voor deelname.
– Je mag maar 1 keer deelnemen aan deze actie.
– De buitenkamer wordt geplaatst in de maanden maart, april mei of juni 2021. In overleg met de winnaar.
– In totaal verloot Hartman een waardecheque t.w.v. €2.500 en Jan de Boer Tuinhuizen een waardecheque t.w.v. €3.500,-. Inclusief montage en btw.
– Een buitenkamer of tuinset die duurder is dan de hierboven genoemde waarde kan worden uitgekozen door middel van bijbetaling.
– De winnaar wordt gekozen door de vtwonen vakjury. Op de Tuin & Terras dag tijdens de vtwonen en designbeurs om 16:00 uur op zaterdag 10 oktober 2020 wordt de winnaar bekend gemaakt middels een live stream. 
– Hartman en Jan de Boer Tuinhuizen behouden zich het recht een deelnemer uit te sluiten wanneer hij of zij handelt in strijd met de actievoorwaarden.

Ook interessant?