///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Video: Zo werkt een douchewc

Video: Zo werkt een douchewc

Douchetoiletten worden steeds populairder. Niet zo gek, want zo’n wc komt met veel voordelen. Deze video laat je precies zien hoe het werkt en waarom een douchewc een goed idee is.

Badkamerspecialist Geberit heeft verschillende douchetoiletten in de collectie. De Geberit AquaClean douchewc’s zijn niet alleen heel mooi, maar ook bijzonder hygiënisch en comfortabel. Voor elke wens en iedere woonstijl is er een passend model.

In deze video zie je hoe zo’n douchewc precies werkt en hoe mooi de verschillende types zijn.

 

Fijne comfortfuncties

De AquaClean douchewcs zijn voorzien van flink wat extra comfortfuncties. Denk bijvoorbeeld aan een warmeluchtföhn en een verwarmde zitting (heerlijk, nooit meer zo’n koude wc-bril aan je billen). En ook aan functies als een afstandsbediening, geurzuivering, turboflush spoeltechnologie en het automatisch open gaan van de deksel. Heerlijk toch, zo’n slimme toiletpot?

Er zijn drie types die we graag nog even in het zonnetje zetten. Zo is er de AquaClean Mera, buitengewoon briljant. De AquaClean Tuma is verrassend veelzijdig en AquaClean Sela mag je gerust typeren als intelligente elegantie. In dit artikel lees je meer over deze drie douchewc’s en hun handige functies.

Ook interessant?