1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Tuin & Terras - Tuinadvies nodig? Deze experts helpen je graag!

Tuinadvies nodig? Deze experts helpen je graag!

Sta je te popelen om met je tuin of terras aan de gang te gaan, maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Vraag een èchte tuinadviseur om ideeën, tips & tricks! Van 1 t/m 10 oktober staan deze adviseurs voor je klaar om je te voorzien van goed advies. (En het kost dan maar 19,50!)

Op de vt wonen&design beurs kun je al jaren terecht voor goed advies van de allerbeste woonexperts. Ook dit jaar kun je weer terecht voor een persoonlijk advies bij verschillende experts, maar deze editie doen we dat digitaal.

Tuinadvies op maat

Van 1 t/m 10 oktober zitten tussen 16:00 en 22:00 verschillende adviseurs voor je achter hun computer klaar. Er zijn verschillende soorten woonexperts waarmee je een gesprek kunt boeken, van interieurstyliste tot architect en smart home expert. Ook kun je een afspraak maken voor goed tuinadvies van Jurgen Smit  Een handige indeling maken? Welke planten beter wel en welke beter niet gebruiken? En hoe houd je die leibomen eigenlijk mooi? Tijdens het 1 op 1 adviesgesprek kan je ideeën vragen voor jouw buitenruimte en al je tuinvragen stellen.

Boek je advies

Op de pagina Boek je sessie vind je het aanbod van alle adviesgesprekken en activiteiten of ga meteen naar het overzicht van het tuinadvies. Je krijgt dan een overzicht van de beschikbaarheid data en tijd en je kunt snel en simpel reserveren.

De gesprekken vinden plaats op 1 t/m 10 oktober tussen 16.00 en 22.00 uur. Zo’n adviesgesprek heeft tijdens de online beursdagen een speciaal beurstarief en kost dan maar € 19,50 (in plaats van € 75!). Een gesprek duurt dertig minuten.

Nadat je afspraak is bevestigd, ontvang je van ons via de mail meer informatie. De link naar het online adviesgesprek bijvoorbeeld en slimme tips om meer uit het gesprek te halen. Nog wel even dit: als je eenmaal hebt geboekt, kun je niet meer verzetten of je geld retour krijgen.

Ontvang een waardebon van 50 euro!

Na afloop van jouw adviesgesprek ontvang je een voucher ter waarde van maar liefst 50 euro korting bij besteding van 300 euro bij Decorette! Dus hop, waar wacht je nog op? Boek nu snel je adviesgesprek!

 

Ook interessant?