Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Verlichting - Tijdloos mooi lightdesign

Tijdloos mooi lightdesign

Het Duitse bedrijf Gira heeft weer iets handigs bedacht: de slimme lichtcontactdoos Plug & Light. Het open systeem is regelbaar, dimbaar, draaibaar en tijdloos mooi. 

Met Plug & Light wordt de vormgeving van verlichting binnenshuis intelligent en de lichtbesturing ongelooflijk eenvoudig, zo schrijft Gira. Het systeem is een gedefinieerde interface die lichtbesturing en stroomvoorziening combineert. Door de bijbehorende lichtopzetstukken biedt het eenvoudig regelbaar licht binnen, van dimmen tot warm dimmen. 

Vrijheid in lichtvormgeving

Het open systeem biedt dus regelbaar licht op de wandcontactdoos: de Plug & Light lichtcontactdoos is eenvoudig en veilig in gangbare Europese apparaatdozen te installeren. De beschrijving van het systeem klinkt wellicht als een hele mond vol, maar het komt in de praktijk eigenlijk neer op een grenzeloze vrijheid in lichtvormgeving.

Voor in elke ruimte

In je slaap-, woon- of eetkamer, in de keuken of in elke andere ruimte in huis: met de Plug & Light lichtopzetstukken kun je de sfeer en de situatie telkens weer aanpassen. Hoe handig: je kan daarnaast ook zonder montage heel eenvoudig andere lampen aansluiten. Voor sfeervol licht in een handomdraai. Geschikt voor thuis, op kantoor of in bedrijfspanden.

Er zijn verschillende lichtopzetstukken die zorgen voor comfortabel regelbaar licht. Gegarandeerde werking, flikkervrij dimbaar en door bijpassende schakelaardesigns altijd perfect afgestemd op het interieur. Handig: de lichtopzetstukken worden via een magneet op de lichtcontactdoos aangesloten. Daarna is het opzetstuk meteen klaar voor gebruik, dimbaar en traploos 360° draaibaar. 

Duitse ingenieurskunst

De producten en oplossingen van familiebedrijf Gira staan voor Duitse ingenieurskunst en kwaliteit ‘Made in Germany’, voor duurzaamheid bij de productie en in het gebruik, en voor volmaaktheid in vorm en functie. Maar het belangrijkste is dat zij het leven voor iedereen een stuk gemakkelijker, comfortabeler en veiliger maken. Kijk op de site van Gira voor meer informatie over hun producten en innovatieve oplossingen.

 

Ook interessant?