///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Uitgelicht - Thuiswerken? Zo lukt het je!

Thuiswerken? Zo lukt het je!

Creatief ontwerp in combinatie met hoge functionaliteit. Daarmee beschrijf je in een notendop de producten van Furniteam. Hoewel je ze daar misschien mee tekort doet. Want die mooie producten zijn ook nog slim, goed te combineren en o zo leuk.

In de collectie van Furniteam vind je veel voorbeelden van basic en trendy items voor binnen en buiten. Denk aan houten meubels met een natuurlijke afwerking en aan praktische opbergdozen en waszakken/-manden. Heel fijn: de producten laten zich stuk voor stuk makkelijk combineren met verschillende stijlen en thema’s. Het bedrijf is dedicated aan het gebruik van honderd procent milieuvriendelijke materialen. Van massief bamboe tot hoogwaardige houtmaterialen, elk meubelstuk is te recyclen.

Multifunctioneel werken 

De trend en noodzaak om thuis te werken is nu groter dan ooit tevoren. Het creëren van een eigen thuiswerkplek is daarom essentieel. Kijk daarom eens naar de home office desk-organizer. Gemaakt van massief bamboe met een oplaadplek voor de telefoon en een uitschuifbare lade voor het opbergen van losse spullen zoals pennen of notitieboekjes. De computer kan er opgezet worden en het toetsenbord kan eronder geschoven worden. Daarbij heeft Furniteam houten wandplanken  waar je bijvoorbeeld je werkboeken netjes in kan opbergen. Thuiswerken was nog nooit zo makkelijk!

Fijne beursaanbieding!

Deze fijne home office desk-organizer kost normaal gesproken €65,- (Item No. BF20204). Voor wie hem wil aanschaffen. hebben we een fijne tip! Furniteam is een van de aanbieders van de speciale beursaanbiedingen tijdens de digitale editie van de vt wonen&design beurs. We kunnen wel stellen dat het bedrijf een hele fijne aanbieding voor je in petto heeft. Ze geven maar liefst 30 procent korting en daarbij ook nog eens gratis verzending gedurende de hele maand oktober (Nederland, België en Duitsland).  Hier lees je meer over de beursaanbiedingen en koop je jouw toegang tot heel veel woonvoordeel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

MULTIFUNCTIONELE DESK-ORGANIZER MET GRIJZE OPVOUWBARE LADE 🖥 – Thuiswerken is tegenwoordig belangrijker dan ooit te voren. Men zit dicht op elkaar in het huis. Deze desk-organizer creëert een eigen thuiswerkruimte. Gemaakt van massief bamboe, metaal en non-woven. Belangrijk: uw houding verbetert doordat de desk-organizer ervoor zorgt dat u rechtop zit waardoor de nek minder belast wordt. Het heeft dus een ergonomische functie! Dat van belang is aangezien 8 uur lang per dag en dat elke dag… wel degelijk invloed heeft. #thuiswerken #officedesign #bamboe #interieur #homeoffice #werken #hout #laptop #werken #bureau #werkkamer #kamer #online #ergonomisch www.furniteam.com

Een bericht gedeeld door Furniteam Amsterdam (@furniteam_amsterdam) op

Ook interessant?