vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Sweet dreams onder dit beddengoed in prachtig pastel

Sweet dreams onder dit beddengoed in prachtig pastel

Ken je het Amsterdamse bed- en badmerk SUITE702 al? Ze vieren het leven in bed met uitgesproken kleuren. Het bedrijf introduceert nu ook vijf prachtige pastelkleuren beddengoed in biologisch perkal katoen. Zo mooi, schrijf het alvast maar bij op je verlanglijstje.

De slaapkamer is soms een beetje een vergeten kamer als het gaat om aankleding en inrichting. Als het aan SUITE702 ligt, komt hier verandering in. De slaapkamer wordt volgens hen juist ook een ruimte waar je ook leeft, werkt en geniet. Een kamer die mag uitstralen wie je bent.

Prachtig pastel

Het merk heeft een brede collectie beddengoed met uitgesproken en smaakvolle kleuren die fantastisch te combineren zijn. Daar komen nu 5 pastelkleuren beddengoed in biologisch perkal katoen bij. De nieuwe kleuren? Lilac Grey, Mellow Yellow, Pale Olive, Dusty Rose en Inca Gold. Nieuwe zachte en verleidelijke kleuren die van je slaapkamer een onweerstaanbare suite maken. Met de poederige pastellen is je slaapkamer straks net zo up-to-date als je garderobe. 

Goed beddengoed

De pasteltinten zijn een aanvulling op de huidige organic perkal collectie, die nu in totaal uit 19 kleuren bestaat. Omdat je alle items eindeloos kan combineren, kan je met de collectie je eigen unieke stijl creëren. De producten voldoen aan de strengste duurzaamheidscriteria. SUITE702 levert ‘affordable sustainable luxury’: eerlijk en duurzaam geproduceerd mooi luxe beddengoed waar je niet voor krom hoeft te liggen.

Voor the Suite Life

Vraag je je trouwens af waar de naam vandaan komt? De naam SUITE702 is een knipoog naar naar de historische Bed-in voor wereldvrede die John Lennon en Yoko Ono in 1969 hielden in het Amsterdamse Hilton Hotel. Hun Bed-In stond in het teken van World Peace. Het bedrijf gelooft dat jouw persoonlijke, 100% duurzame Bed Peace alvast een mooie start is. Voor the Suite Life.

Handig om te weten: SUITE702 ligt bij selectieve retailers, waaronder de Bijenkorf en is online te bestellen. Vanaf-prijzen zijn € 79,95 voor een (eenpersoons) dekbedovertrek, € 49,95 voor een (eenpersoons) hoeslaken en € 14,95 voor een kussensloop.

Ook interessant?