vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Superstijlvol èn superstil: vinylvloer met flair

Superstijlvol èn superstil: vinylvloer met flair

Moeiteloze installatie, makkelijk onderhoud èn superstil: deze prachtige vloer kent tal van voordelen. En oja, de vloer is ook nog eens reuzemooi.

Houten vloeren geven je huis een warme, natuurlijke look. Het nadeel is dat niet alle houten vloeren even stil zijn. Zo kan bijvoorbeeld laminaat weleens een hol geluid produceren als je erover loopt. Bij de LVT-vloeren, ook wel vinylvloeren of Luxury Vinyl Tiles genoemd, van het bedrijf BerryAlloc is geluid gelukkig helemaal geen issue, omdat deze namelijk over een geluiddempende bovenlaag beschikken. Die laag heeft vooral effect op het loopgeluid. Dat zijn geluiden die ontstaan door contact van een mens, dier of object met de vloer en reflecteert door de ruimte. Die lichtverende, stootbestendige structuur maakt het de ideale vloer voor gezinnen met jonge kinderen en mensen met huisdieren. Ook voor kantoorruimtes zijn deze stille vloeren uitermate geschikt.

Superstil in huis

BerryAlloc, de Belgische specialist in houten vloeren, gaat met z’n nieuwste collectie nog een stapje verder. De vloeren uit deze collectie zijn de stilste LVT-vloeren op de markt De Pure-vloeren zijn namelijk tot 50% stiller dan andere LVT-vloeren. Storend loopgeluid is voorgoed verleden tijd dankzij de geavanceerde, superstille bovenlaag met schuimstructuur. Omvallende blokkentorens, tikkende hondennagels en klikkende hoge hakken zullen de heerlijke stilte van je woon- of werkruimte niet meer verstoren!

Hoe leuk: jouw vloer is wat je ervan maakt, zo vinden ze bij het bedrijf. Je kan daarom de planken en tegels en de verschillende kleuren uit de collectie mixen en matchen zoals jij dat wilt. Creativiteit kent geen grenzen. Ga je gang en maak je eigen meesterwerk.

Supersimpel installeren

De vloeren zijn ook uitgerust met het superhandig DreamClick-lockingsysteem. Dankzij dit vierzijdig identieke kliksysteem plaats je een Pure-vloer veel sneller en makkelijker dan met een traditioneel kliksysteem. Het is simpel thuis toe te passen, of zoals het bedrijf het zelf omschrijft: ‘Als je vroeger ooit met Lego hebt gespeeld, is dit een fluitje van een cent.’

Je kan zelfs met verschillende mensen aan dezelfde vloer werken, waardoor je kamer in een oogwenk klaar is. Dat is nog eens handig! Door verschillende kleuren en formaten te mengen, creëer je bovendien de meest verbluffende patronen, zoals een trendy visgraatmotief. 

Vloer met stijl

Meer weten over de voordelen van vinylvloeren? Je leest ze in dit artikel. Kijk vooral ook even op de site van BerryAlloc, je vindt er lekker veel vloerinspiratie en mooie vloeren. Een van onze favorieten naast de collectie Pure is trouwens de collectie Style: hiermee haal je de natuur in huis. Het is een vinylvloer die werd geïnspireerd door de natuur en gemaakt voor het dagelijkse leven. Een plaatje!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BerryAlloc Floors & Walls (@berryalloc) op

BerryAlloc is deelnemer van de allereerste online editie van de vt wonen&design beurs (van 1 t/m 31 oktober 2020). Ben jij er ook bij? Houd de site en socials in de gaten, binnenkort volgt er meer info over de programmering en tickets.

Ook interessant?