vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Superhandige stapelpoef

Superhandige stapelpoef

Klein, groot, rond, vierkant, effen en bont, van leer of van stof. Bij Nofruit maken ze poefjes in alle soorten en maken. Noem het en ze maken het. Samen met jou, want bij dit bedrijf kan je jouw poef helemaal zelf samenstellen.

Ken je Nofruit al? Bij dit bedrijf kan je online zelf een product ontwerpen. Jij ontwerpt het online, zij maken het op maat en bezorgen het bij je thuis. Kussens of mooie meubels voor binnen en buiten: maak het precies zoals jij het wilt hebben.

Multifunctionele stapelpoef

Een van hun laatste producten om zelf te ontwerpen is de toffe stapelpoef. De poef is superhandig en multifunctioneel. Gebruik hem als (extra) stoel of als leesplek of misschien zelfs als speelhoek. Of als voetenbankje of handige bijzetter. Hoe leuk: je kan de poef helemaal compleet gebruiken of juist de kussens los van elkaar gebruiken. Het is net wat jij in je poef ziet. Ook handig als je klein behuisd bent trouwens. Dan maak je met ieder los kussen in een handomdraai een zitplek.

Maak de ontwerper in je wakker

Deze toffe stapelpoef kan je dus helemaal zelf ontwerpen. Hoe het werkt?  Je kiest eerst de afmetingen en daarna kies je per kussen de stoel en de kleur. Als laatste kies je dan de leren riem die de poef helemaal af maakt. De stapelpoef kost 160 euro. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nofruit maatkussens.nl (@nofruit_nl) op

Ontwerp je eigen zitplek 


Er is nog meer dat je bij Nofruit op maat kan (laten) maken. Ontwerp bijvoorbeeld je eigen zitplek en maatkussens. Strakke kussens  voor  op  de  keukenbank, lekkere plofkussens voor de loungebank of royale woonkussens voor de zithoek. Vorm, maat en vulling tot en met kleur, stof en afwerking: ook hier bepaal jij. 

En dan is er ook nog MATE, ‘een stoel die speciaal en tegelijkertijd hartstikke gewoon is.’ Het is net wat je in hem ziet: een stoel, love seat of bankje. Met of zonder schommelfunctie. De zijkanten zijn identiek, maar door de lengte van de latten bepaal jjj of het een stoel, die fijne love seat of dat bankje wordt.

Het zitmeubel wordt gemaakt van onbehandeld berken multiplex. Daarnaast is er ook een variant met witte toplaag. Met de kussens bepaal je de uiteindelijke look. Een effen kleur heeft bijvoorbeeld een ander effect dan een kleurrijk patroon. MATE is verkrijgbaar vanaf € 450,- inclusief kussens.

Ook interessant?