///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Stijl aan de voordeur: XXL Huisnummers

Stijl aan de voordeur: XXL Huisnummers

Lekker luxe en goede zichtbaarheid: de stijlvol vormgegeven XL- en XXL-huisnummers van Intersteel zijn zó tof. Moet je even zien.

Laten we even bij het begin beginnen. XL- en XXL-huisnummers? We horen het je denken. Dit is nou typisch zo’n product waarvan je het bestaan misschien niet wist, maar als je het eenmaal hebt gespot, snap je helemaal waarom dit een goed idee is. De grote huisnummers staan heel erg mooi en dragen bij aan een heel luxe uitstraling van je huis.

Daarnaast helpen deze nummers van het bedrijf Intersteel ook bij de zoektocht naar het juiste adres in een onbekende, soms slecht verlichte straat. Handig voor je eigen visite, maar ook in het geval van calamiteiten voor hulpdiensten, zoals ziekenauto’s en brandweer. De combinatie van de mooie vormgeving met betere herkenbaarheid noemen we een win-winsuatie: meer zichtbaarheid én uitstraling.

Van staal en superdun

De nieuwe roestvast stalen XL- en XXL-huisnummers van Intersteel zijn leverbaar in een hoogte van 300 mm en 500 mm – de gangbare hoogte van huisnummers is veelal 120-150 mm. De cijfers zijn strak en modern vormgegeven en slechts 2 mm dun. Met behulp van M5 draadeinden aan de achterzijde, zijn ze geschikt voor montage op stenen muren. De huisnummers zijn beschikbaar in modern geborsteld rvs en in trendy zwart.

Over Intersteel

Intersteel is fabrikant van stijlvol deur- en raambeslag en bijbehorende accessoires. Dit bedrijf verstaat de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan je interieur. De producten passen bij veel interieurstijlen en -smaken: of je van modern houdt of juist van retro.

De producten in hun collecties geven deuren en ramen een heel eigen finishing touch. Op het eerste gezicht misschien onopvallend, maar telkens sfeer-ondersteunend aanwezig. Kijk voor meer informatie op www.intersteel.nl

Ook interessant?