vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Stel zelf je droomkamer samen

Stel zelf je droomkamer samen

Van vloeren tot raamdecoratie: wie de online Woonstudio van Roobol gebruikt, kan zijn of haar droomkamer ontwerpen. Veel anderen gingen je al voor. Dat het een succes is snappen we goed: het inrichten van een ruimte wordt zo wel heel makkelijk (en leuk).

Roobol lanceerde deze zomer de digitale Woonstudio. Inmiddels zijn er al acht winkels omgetoverd tot experience center en hebben al heel veel woonfans zo hun woondromen waar gemaakt.

Zo komt jouw droomkamer tot leven

Hoe werkt het precies? In de digitale kamers kun je honderden producten bekijken en combineren. Denk aan vloeren, vloerkleden, raamdecoratie, gordijnen, behang en muurverf. Zo kun je dus van alles uitproberen en je droomkamer tot leven zien komen.

Het ontwerpen van zo’n kamer is niet alleen heel makkelijk en ontzettend leuk. Het zorgt er ook voor dat je geen twijfels meer hebt over de producten die je wilt aanschaffen en of ze bij jou thuis passen. Je hebt immers duidelijk kunnen zien hoe het eindresultaat wordt.

Woondromen worden werkelijkheid

De opties om de producten in de kamers te combineren zijn eindeloos. Hoe ideaal: je kunt gewoon vanaf je bank thuis via woonstudio.roobol.com simpel jouw droomkamer ontwerpen en opslaan. En handig: je kunt vanaf nu ook prijsindicaties opvragen en de door jou gewenste producten direct online bestellen. Zo worden woondromen in een paar klikken werkelijkheid!

Slimme tip: je kunt het ontwerp ook delen of via een gemaakte adviesafspraak bespreken met een adviseurs in één van de 38 winkels van Roobol. Als je op afspraak naar de winkel komt, staat jouw creatie klaar op een groot scherm, leggen ze de stalen al gereed en staan de stylisten paraat om je te adviseren.

Bekijk hier hoe dat gaat:

Ook interessant?