1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Verbouwen - Smart Home advies nodig? Vraag het deze experts!

Smart Home advies nodig? Vraag het deze experts!

Meer comfort, extra veiligheid en energie besparen: met slimme innovaties voor thuis kan het allemaal. Maar welke oplossing voor een smart home past het best bij jouw woonsituatie? Vraag het de Smart Home adviseurs: van 1 t/m 10 oktober kun je een 1 op 1 adviesgesprek boeken met een van hen.

Tijdens de digitale vt wonen&design beurs kun je van 1 t/m 10 oktober advies vragen aan verschillende soorten woonexperts. Ook de slimme smart home adviseurs van METDOMOTICA zitten dan voor je klaar. Een objectieve adviseur die alle beschikbare smarthome oplossingen vergelijkt en als geen ander weet wat het beste systeem is voor jouw situatie en woning.

Advies boeken: zo werkt het

De gesprekken vinden plaats op 1 t/m 10 oktober tussen 16.00 en 22.00 uur. Bekijk op de pagina Boek je sessie voor het aanbod van alle adviesgesprekken of ga direct naar de smart home adviezen. Dan krijg je een overzicht van data en tijden en kun je snel en simpel een reservering maken.

Klein prijsje

Zo’n adviesgesprek heeft tijdens de online beursdagen een speciaal beurstarief en kost dan € 19,50 (in plaats van € 75!). Nog wel even dit: als je eenmaal hebt geboekt, kun je niet meer verzetten of je geld retour krijgen.

Ontvang een waardebon van 50 euro!

Na afloop van jouw adviesgesprek ontvang je een voucher ter waarde van maar liefst 50 euro korting bij besteding van 300 euro bij Decorette! Dus hop, waar wacht je nog op? Boek nu snel je adviesgesprek!

Lets get digital! Join us voor het digitale event van de vt wonen&design beurs van 1 t/m 31 oktober.

Ook interessant?