1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - INFORMATIE OVER DE VT WONEN&DESIGN BEURS - Programma: zò tof wordt de digitale editie van de vt wonen&design beurs!

Programma: zò tof wordt de digitale editie van de vt wonen&design beurs!

Ben je erbij tijdens de allereerste digitale editie van de vt wonen&design beurs? Te gek! De hele maand oktober staat vt wonen&design beurs in het teken van oktober woonmaand. Van 1 t/m 10 oktober 2020 vinden er allerlei toffe happenings plaats, van adviesgesprekken met woonexperts tot een spetterende loterij. 

Het is een bomvol, online programma geworden voor echte woonfans zoals jij. Wooninspiratie in overvloed! Hieronder vind je een kort overzicht van de programma-onderdelen. Tien dagen lang vinden er online allerlei toffe happenings plaats, bijvoorbeeld via livemomenten op Facebook en Instagram en via online meetings. Alle activiteiten, zoals de handige adviesgesprekken, vinden plaats tussen 16 en 22 uur. Elke dag staat er een ander woonthema centraal, van keuken tot badkamer en van verbouwen tot een slim huis.

Meteen je plek reserveren? Ga dan snel naar het programma-overzicht en filteren op dag, onderwerp of het soort happening om een keuze te maken. Meer weten over de onderdelen? Lees dan nog even verder.

Advies van stylisten & experts

Net zoals tijdens eerdere edities van de vt wonen&design beurs kun je ook dit jaar terecht voor advies van verschillende woonexperts, dit keer vinden de gesprekken online plaats. Reserveer een 1 op 1 adviesgesprek met een professionele stylist, een architect, tuinadviseur, groenstyliste of smart home expert. 

Je krijgt dan tijdens een online meeting dertig minuten advies over de mogelijkheden rond jouw wens voor het veranderen van je huis. Zo’n adviesgesprek heeft tijdens de online beursdagen een speciaal beurstarief en kost dan € 19,50 (in plaats van € 75!) voor een gesprek van dertig minuten.

Bekijk alle woonexperts en reserveer snel een online afspraak via de pagina Boek je sessie. Tip: gebruik de zoekfunctie om te zoeken op het type advies, zoals ‘Architectenadvies’ of ‘Stylingadvies.’

Masterclasses met inhoud

Tien dagen lang vinden er ook verschillende inspirerende masterclasses plaats. We lichten er een paar uit. Zo voorziet Mandemakers Keukens je maar liefst tien lang dagelijks van inspirerende keukentips en trics. Waar moet je op letten bij de aanschaf van je keuken en welke design apparaten zijn een echte must? Ook woonwinkel Eijerkamp is er tien dagen lang bij en neemt je mee in de wereld van wonen. Denk bijvoorbeeld aan de laatste trends, en aan stijltips en -tricks. het bedrijf Velux voorziet je van tips voor het verbouwen van je zolder en plaatsen van een dakkapel. En zo zijn er nog veel meer masterclasses te volgen….

Natuurlijk zijn ook de redacties van de DPG woonmagazines vtwonen, Ariadne at Home, Stijlvol Wonen, Wonen Landelijke Stijl en Eigen Huis & Interieur erbij. De nieuwste trends, styletips en binnenkijkers: de woonbladen overladen je, net als anders, met een flinke dosis wooninspiratie.

Bekijk snel alle masterclasses en boek je sessie!

Binnenkijken bij…

Altijd een cadeautje om binnen te kijken bij toffe woonbedrijven! Interieurontwerper Marie-Gon neemt je tien dagen lang elke dag mee naar een ander mooi woonbedrijf. Zo neemt ze bijvoorbeeld een kijkje in de keuken van Boudewijn Hosmus en gaat ze langs bij meubelmaker Jacco Bakker.  En ze laat ook haar eigen creatieve huis zien, moet je zien!

Bekijk snel bij wie je kunt binnenkijken en reserveer je plek!

Waanzinnige woonbingo

Een beetje entertainment mag op de allereerste digitale editie van de vt wonen&design beurs natuurlijk niet ontbreken. Zo wordt de week natuurlijk met veel spektakel geopend. Op 1 oktober trappen we om elf uur af: Ontdek het vtwonen trendhuis met live Q&A! O, en vergeet ook niet om mee te doen aan de waanzinnige woonbingo. Er zijn veel mooie woonprijzen te winnen! De bingo is op zaterdagavond 10 oktober en ook de presentatie wordt een feestje. Een heerlijke avond is gegarandeerd.

Bekijk snel hoe je bij kunt zijn en koop je lootjes.

Bekijk nu het programma en boek je plek

Kijk snel op de pagina Boek je sessie voor een overzicht van alle happenings, tijd en data en kies uit welke toffe activiteiten jij wilt volgen en reserveer snel en simpel je ticket online. Je krijgt vervolgens per mail meer informatie en de link(s) naar de happenings die jij hebt uitgekozen. Er zijn veel gratis en een aantal betaalde programma-onderdelen. Prijzen variëren per activiteit en staan bij elke activiteit vermeld.

Let’s get digital! Van 1 t/m 31 okt 2020 op vtwonenendesignbeurs.nl

Ook interessant?