vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Op zoek naar jouw ware thuis? Ervaar het gemak van professioneel interieuradvies

Op zoek naar jouw ware thuis? Ervaar het gemak van professioneel interieuradvies

Meer dan ooit hebben we behoefte aan een thuis. Een veilige, vertrouwde plek waar de tijd even stilstaat, een oase van rust in een wereld vol hectiek. Bij Home Made By begrijpen ze dat en daarom helpen hun interior designers, door heel Nederland, je met advies, ontwerp en realisatie van jouw ware thuis: Design Date

Interior Design

Het creëren van een persoonlijk thuis is zoveel meer dan het ophangen van gordijnen of het leggen van een vloer. Want mooie losse keuzes maken nog geen samenhangend geheel. Het inrichten van je huis begint met een goed plan dat past bij wie je bent en wat je belangrijk vindt. Geen kant-en-klare oplossing, maar een advies of ontwerp waarin jouw smaak, leefstijl en budget de hoofdrol spelen. En dat is precies wat een Home Made By interior designer voor je doet.

Cadeau voor jou

Omdat thuis de belangrijkste plek is in je leven, heeft Home Made By daarom de Design Date ontwikkeld: hun cadeau voor jou. Design Date is een gratis eerste kennismaking met een Home Made By interior designer. Dit doen ze het liefste bij jou thuis, want alleen daar ligt de basis voor een persoonlijk interieur. Om zo samen te ontrafelen wat het thuisgevoel voor jou betekent en te ontdekken wat jij in je hoofd en hart hebt. Design Date geeft je op een laagdrempelige manier inzicht in de meerwaarde van een interior designer.

Vul online een formulier in om een gratis Design Date te plannen met een interior designer bij jou in de buurt. Hier begint jouw Home Story. Een verhaal waarin jij de hoofdrol speelt.

Over Home Made By

Home Made By helpt je graag met advies, ontwerp en realisatie van jouw thuis. Van verbouwklussen (zoals verven of behangen) tot de inrichting (bijvoorbeeld bij de keuze voor de vloer en raambekleding). En of je nu gaat voor een nieuwe keuken, extra woonruimte, een mooie thuiswerkplek of een make-over van de slaapkamer. Ze nemen je graag al het werk uit handen, welke ruimte je ook wilt aanpakken. Lees meer over hun werkwijze in dit artikel.

Ook interessant?