///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Ontvang het gratis inspirerende magazine Woon!

Ontvang het gratis inspirerende magazine Woon!

Kom binnenkijken bij de klanten van Vesta en laat je inspireren door het woonblad Woon! Bekijk stijlvolle, kleurrijke en moderne interieurs. Bestel het magazine Woon! gratis. In deze editie kijk je onder andere binnen bij deze boerderij in de Drentse Noordlaren.

Binnenkijken

Daarnaast vind je in editie 10: binnenkijken in een pakhuis in de binnenstad van Groningen, de mooiste thuiswerkplekken, duurzame ontwikkelingen uit de meubelwereld en veel meer zoals de leukste  shoppings, inspiratie en trends.

Bestel hier alvast Editie 10 van Woon! (Verschijningsdatum 1 oktober)

Over Vesta

Vesta is gevestigd in het Woonforum in Groningen. Je kunt er terecht voor complete wooninrichting voor je woonkamer, slaapkamer, eetkamer, verlichting en meer. De winkel biedt eindeloze inspiratie en altijd een actuele collectie meubelen en accessoires. De interieuradviseurs helpen je van een complete verbouwing tot een mini make-over. In de collectie vind je onder andere trendy merken als HAY, Studio Henk, EYYE, Ginger, vtwonen, Dutchbone, Bodilson tot topdesignmerken als Artifort,Leolux, Rolf Benz, Montis, Pastoe, Pilat & Pilat en veel meer.

Alles voor de slaapkamer vind je in Vesta bij Studio Nacht. Hier vind de beste bedden, boxsprings en bedtextiel van bijvoorbeeld Jensen, Auping, Tempur, Pullman en Eastborn.

Vesta maakt, in samenwerking met het Woonforum, al 10 edities lang dit inspirerende woonmagazine met tips, trends, woonnieuws en heel veel binnenkijkers bij eigen klanten. Ook de website barst van de interieurinspiratie. Kortom neem snel een kijkje op de website www.vesta.nl

De mooiste merken vind je bij Vesta

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Vesta (@vestameubelen) op

 

Ook interessant?