///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Neerploffen: 6x moderne en comfy banken in één

Neerploffen: 6x moderne en comfy banken in één

Een bank van nu moet aan heel wat eisen voldoen. Een hippe kleur, mooi materiaal, bijzonder design en een echte matchmaker voor de rest van je interieur. O, en je moet er natuurlijk ook optimaal op relaxen en ontspannen, samen met de rest van de familie. Hebben wij even leuk nieuws voor je: deze zes banken voldoen aan al die eisen!

Design meets comfy chillen

Ken je de banken van DFS? Dit bedrijf ontwerpt, produceert verkoopt en levert al bijna 50 jaar banken! Zo weten als geen ander wat er doe toe bij hun klanten. Ze hebben het hun missie gemaakt om voor jou de perfecte bank te vinden. De banken van dit bedrijf worden met de hand en met liefde gemaakt, voor elke dag. Design meets comfy chillen dus.

We selecteerden zes van hun banken die een mooie plek verdienen bij jou in huis. Mogen we ze aan je voorstellen?

1. Dit is Petrone

2. Meet Madeira

3 Aangenaam kennis te maken: Paxi

4 Dit is de fijne Flores

5 Deze bank is type Identity

6 Bank Fabian zoekt een nieuw onderkomen:

Over DFS

Wat je smaak of stijl ook is, bij DFS vind je de perfecte bank. Van urban chic tot klassiek. De experts van DFS helpen je trouwens graag bij het uitkiezen van jouw droombank: of het nu gaat om het vinden van het juiste formaat te vinden voor jouw huis woning of passend bij jouw budget.

Ook interessant?