vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Milieuvriendelijke & mobiele haard voor binnen en buiten

Milieuvriendelijke & mobiele haard voor binnen en buiten

Draagbaar, eco-vriendelijk, rookvrij en o zo stijlvol: de open haard van het Deense bedrijf Le Feu is een aanwinst voor binnen en buiten.

Soms komen we van die producten tegen waarbij we meteen denken: wat een goed idee en wat een te gekke uitvoering. Dit geldt zeker voor de open haarden van Le Feu. De principes die voor veel Scandinavische ontwerpen gelden, functionaliteit en tijdloos design, gelden ook voor de haarden van dit jonge Deense bedrijf.  Le Feu produceert prachtige, bekroonde haarden die draagbaar en milieuvriendelijk zijn. Ze voegen warmte èn sfeer toe aan je terras of woonkamer.

Open haarden van de toekomst

De design haarden branden op de biobrandstof bio-ethanol, een brandstof op basis van natuurlijke grondstoffen. Bio-ethanol is gemakkelijk te verkrijgen en geeft géén vervuilende uitstoot zoals bijvoorbeeld houtbranders. Een groot pluspunt als je wel van een vuurtje houdt maar niet van boze buren! In de mooie haard zit een veilige brander die je vult met de brandstof. Tip: gebruik een goede kwaliteit van de brandstof. Dat is geurloos en daar brandt de haard het mooist op.

De haarden branden rookvrij, hebben geen ventilatie nodig en zijn schoon, duurzaam en milieuvriendelijk. De vlam straalt warmte en comfort door de hele kamer uit. Ook nog eens lekker hygge dus.

Minimalistisch, gezellig èn elegant

Le Feu voorziet in een lifestyle-collectie van haarden. Er zijn verschillende groottes, stijlen en afwerkingen, zodat de haard past bij de rest van je interieur en woonstijl. De open haard is geschikt voor binnen- en buitenruimtes en is dus op verschillende plekken te gebruiken: in huis of tuin, op je balkon en op je terras. 

Het ontwerp is elegant en tijdloos: één roestvrijstalen bol in mat zwart of wit, met de keuze uit verschillende bevestigingsmethoden. De haarden kunnen bijvoorbeeld hangen (aan het plafond). Prachtig, want zo lijken de haarden wel te zweven, wat zorgt voor dat fijne Scandinavische sprookjesgevoel. De haarden zijn er trouwens ook met diverse onderstellen in verschillende hoogtes van hout of roestvrij staal. Zo zijn er vijf basismodellen en maar liefst 25 varianten in verschillende materiaal- en kleurcombinaties. LeFeu is meteen gebruiksklaar: je hebt geen schoorsteen of afvoerkanaal nodig! 

Deens design voor terras, huis en tuin

Kijk, zo tof zijn ze dus, deze pareltjes van Le Feu:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Le Feu Ground Wood oak 🔥 ______________________ #lefeu #scandinaviandesign #danishdesign #fireplace #interiordesign #decoration #hyggehygge #hyggehome

Een bericht gedeeld door Le Feu (@lefeubio) op

Le Feu is deelnemer van de allereerste online editie van de vt wonen&design beurs (van 1 t/m 31 oktober 2020). Ben jij er ook bij? Houd de site en socials in de gaten!

Ook interessant?