1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Woonkamer - High-end mediameubel op maat

High-end mediameubel op maat

Ben je op zoek naar een soundbarmeubel of high-end tv-meubel? Dit bedrijf ontwerpt prachtige designmeubelen op maat aan de hand van jouw woonwensen.

Artyx is opgericht in 2000 met een helder doel voor ogen. Het ontwerpen en aanbieden van mooie tijdloze meubelen tegen een betaalbare prijs. Ze richten zich op het inbouwen van alle randapparatuur die zich rond je tv-meubel bevinden. Hierdoor gaat de schoonheid van je meubel niet verloren. Dag kabeltjes en open deuren! Inmiddels zijn er ook verschillende andere producten bijgekomen. De ultieme kast voor je draadloze muzieksysteem? Een slimme oplossing voor je keuken of werkplek? Tafel of roomdivider? Je vindt het bij dit bedrijf uit Niekerk.  

Maatwerk meubels

Bij dit bedrijf is elk meubel maatwerk en er kan met veel woonwensen rekening worden gehouden. Rare hoeken in je woonkamer? Geen probleem. Specifieke wensen. Check!  Hoe tof: op hun site vind je talloze afbeeldingen en modellen die je naar eigen smaak kan wijzigen. Elk meubel wordt bij je thuis geleverd en gemonteerd door hun medewerkers.

Brochure bekijken?

Artyx Intereurproducties ken je misschien ook wel van hun deelname aan de vt wonen&design beurs? Daar presenteerden ze de nieuwste modellen, technieken en afwerkingen. Bekijk de brochure om te zien wat ze allemaal aan moois in huis hebben.

Ook interessant?