///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Maak de ontwerper in je wakker!

Maak de ontwerper in je wakker!

Kussens, poefjes, keukenbank of tafel: je kan het zo gek niet verzinnen of je kunt het zelf ontwerpen. Dit bedrijf helpt je op weg bij het creëren van producten voor je interieur.

Bij nofruit kan je online zelf een product ontwerpen. Het werkt heel simpel: jij ontwerpt het online, zij maken het op maat en bezorgen het bij je thuis. Kussens of mooie meubels voor binnen en buiten: maak het precies zoals jij het wilt hebben.

We zetten drie inspirerende voorbeelden voor je op een rijtje:

Voorbeeld 1:

Dit bankje maak je bijvoorbeeld zelf

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nofruit (@nofruit_nl) op

Voorbeeld 2:

Wil je liever een stoel, keukentafel of stapelpoefje? Daar draaien ze hun hand ook niet voor om.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nofruit (@nofruit_nl) op

Voorbeeld 3:

Of ga je voor zo’n fijne chill- en opbergbank op de kinderkamer? Mooi en handig!

Lekker loungen

Het idee voor hun bedrijf ontstaat als de oprichters zelf op zoek zijn naar een loungebank voor in de tuin. Maar, zo vertelt de oprichter op hun site: ‘Alles was te groot, te lomp, meer van hetzelfde of gewoon schreeuwend duur.’ Ze besluiten zelf aan de gang te gaan, eerst nog met behulp van schoonvader. Dan gaat het balletje rollen. Ze gaan banken verkopen en kussens op maat. Inmiddels is er zelfs ene heuse showroom en kan je nog veel meer ontwerpen kopen of er dus zelf ontwerpen. ‘Geen standaard product waar je niet de hoofdprijs voor betaalt en je je creativiteit op kan los laten.’ Bij het bedrijf kan je rekenen op veel inspiratie, tips, heldere productinformatie, gemak en een belachelijk goede service.

Nofruit?

En die naam? ‘Die vraag komt minstens één keer per week voorbij. En daar zijn we blij mee. Tot 2012 heetten we LoungeCreator. Niks mis mee, maar we zochten een naam die ons niet zou beperken in wat we doen als bedrijf. Als Nofruit, kunnen we van alles ontwerpen en maken. Zo lang het dus maar geen fruit is.’

Ook interessant?