///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Badkamer - Logeren in de Golden suite

Logeren in de Golden suite

Een gouden plak winnen tijdens een WK of Olympische spelen en dan ook nog eens slapen in een gouden kamer. Kijk, dan ben je een échte winnaar. Op Papendal is het vanaf aankomende zomer een droom die uitkomt voor topsporters (en ook voor jou!). Samen met Jee-O, je kent ze wel, het prachtige badkamer-merk dat ook op de vt wonen&design beurs te vinden is, wordt op het sportcomplex de Golden Suite gerealiseerd.

The winner takes it all

Het concept van de Golden Suite staat in het teken van goud, met kleine maar duidelijke verwijzingen naar topsport. Voor het leveren van een topprestatie is een goede balans tussen inspanning en ontspanning een randvoorwaarde. Deze suite is straks dé plek voor een topsporter na het winnen van zijn of haar gouden medaille. Een totaalbeleving van luxe, comfort, rust en inspiratie. Een verdiende ontspanning na een geweldige inspanning. Ook niet-topsporters zijn straks welkom om te verblijven in de Golden Suite. Een unieke ervaring.

Gouden duo

De samenwerking tussen Papendal en JEE-O is met recht een gouden greep. De directe aanleiding hiervoor zijn de aankomende Olympische Spelen en het daaropvolgende WK BMX 2021, dat in augustus georganiseerd wordt door Papendal.
Toch gaf de liefde voor de BMX sport de doorslag.

JEE-O directeur Lammert Moerman: “Vroeger zat ik zelf op een BMX fiets en deed mee op het hoogste niveau. Ik heb me dan ook altijd verbonden gevoeld met topsport en BMX in het bijzonder. Die drive en winnaarsmentaliteit komen me nu als ondernemer goed van pas. Ik ben dan ook heel trots dat ik al jaren partner ben van dit spectaculaire evenement. Het realiseren van een Golden Suite op Papendal is het resultaat van ondernemerschap, liefde voor de sport, en de fijne samenwerking die wij met Papendal hebben.”

Jochem Schellens, directeur Hotel & Sportcentrum Papendal: “Dat wij de samenwerking met JEE-O op deze wijze kunnen realiseren maakt mij buitengewoon trots. JEE-O staat bekend om pure kwaliteit als het gaat om design badkamer concepten. En dat zij nu een gouden lijn introduceren is een prachtige aanleiding om samen het concept van de Golden Suite te realiseren.”

Op dit moment wordt achter de schermen hard gewerkt aan het creatieve concept en de technische uitvoering van de renovatie. Uitgangspunt is om de Golden Suite rond de zomer van 2021 te openen.

Nieuwsgierig geworden naar de producten van JEE-O? Check dan zeker even de website.

Ook interessant?