vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Lightdesign voor buiten

Lightdesign voor buiten

Buitenverlichting was nog nooit zo mooi! Essenze di Luce maakt innovatieve verlichting waarbij Italiaans gesteente met led-verlichting wordt gecombineerd. Het resultaat? Sfeerverlichting ten top.

Licht in combinatie met natuurlijke elementen: zo zou je de bijzondere buitenverlichting van Essenze di Luce kunnen omschrijven. Het label van Italiaanse makelij is sinds kort ook in Nederland te koop via Alterlight, die distributeur van de producten is. Of het nu gaat om een balkon, stadstuin, landelijke tuin of de buitenruimtes van jouw restaurant of bedrijf: deze verlichting vervaardigd uit origineel Italiaans gesteente en zorgt wel voor de sfeer en beleving.

Exclusieve buitenverlichting

Het label produceert hoogstaande buitenverlichting waarbij led-technologie wordt verwerkt in marmeren stenen. De combinatie van natuurlijke elementen met praktische licht geeft buitenruimtes een hele ander dimensie en zorgt voor unieke beleving van verlichting.

Mooi met marmer

Elk product is uniek vanwege het natuurlijke materiaal. Alle stenen die gebruikt worden voor de vervaardiging van de producten zijn anders. Er is dus geen identieke steen te vinden. Zo oogt de verlichting in jouw buitenruimte ook heel natuurlijk.

Op maat gemaakt

Je kan kiezen uit verschillende soorten, grootte en kleuren gesteente en zo jouw buitenplek een persoonlijke touch en uitstraling te geven. Hoe tof: er zijn meerdere toepassingen mogelijk. Denk aan waterdichte verlichting voor onder water of voeg geluid en muziek toe. Op hun site vind je de verschillende series verlichting, net als de toebehoren die je ervoor nodig hebt.

Voor advies en inspiratie

Kom je er zelf niet helemaal uit? Bij Alterlight helpen ze je graag met het advies voor het ontwerp en de keuze van producten.

Alterlight is deelnemer van de allereerste online editie van de vt wonen&design beurs (van 1 t/m 31 oktober 2020). Ben jij er ook bij? Houd de site en socials in de gaten!

Ook interessant?