///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Keuken - 4x groene keukens

4x groene keukens

Wist je dat de kleur groen een rustgevend effect op je heeft én stressverminderend werkt? En wist je dat de kleur groen helemaal terug is in het interieur? Niet alleen als kleur op de muur of in meubels, ook groene keukens zijn (weer) hot! Samen met Bruynzeel Keukens laten we je 4 groene keukens zien waar je blij van wordt.

1, De retro groene keuken: tijdloos én functioneel

De Piet Zwart keuken van Bruynzeel wordt al sinds 1938 verkocht en is vandaag de dag nog steeds een gewilde keuken. Deze retro keuken is gebaseerd op het ontwerp van meer dan 80 jaar geleden en voorzien van alle gemakken en innovaties van nu. Het is de perfecte keuken voor liefhebbers van vintage en zachte retro kleuren.

Voor de kleur varengroen is trouwens niet zomaar gekozen….. De oprichter van Bruynzeel Keukens, Cornelis Bruynzeel, was een echte romanticus en wilde dat de kleur van zijn eerste keuken dezelfde kleur had als de jurk die zijn vrouw droeg op dag dat ze elkaar ontmoetten. Hoe leuk!

Beeld: Bruynzeel Keukens

Meer zien van deze keuken? Kijk dan verder!

2. Designkeuken in groen: stijlvol en levendig

Hou je meer van strakke lijnen en een moderne woonstijl? Kies dan voor een designkeuken in de kleur groen. Hierin combineer je het stijlvolle jaguargroen met andere kleurtinten en materialen. Bijvoorbeeld met deze toevoeging van oud eiken en marmerlook. Een keuken die helemaal bij fans van de woonstijl design. De strakke belijning van de keuken zorgt voor een moderne uitstraling. De diepgroene kleur heeft een kalmerend effect en zorg tegelijkertijd voor een levendig gevoel in de keuken.

Beeld: Bruynzeel Keukens

Bekijk deze keuken de keuzemogelijkheden hier.

3. De moderne groene keuken: opvallende details
Antiekgroen is een zachte groentint die perfect past in een modern en Scandinavisch interieur. Kies voor een antiekgroene greeploze keuken voor een strakke look of voeg handgreepjes toe voor een meer warme uitstraling. In deze keukenopstelling is gekozen voor een aantal opvallende details zoals de messing handgreepjes, het gezellige zitje bij het eiland en de robuuste eiken keukendeuren.

Beeld: Bruynzeel Keukens

Benieuwd naar de rest van de keuzemogelijkheden?


4. De landelijke groene keuken in olijfgroen

Levendigheid en warmte: dat is wat de kleur olijfgroen doet voor je interieur. Deze ruime woonkeuken nodigt dan ook uit om gezellig samen te koken. Het ruime inductiefornuis biedt ruimte voor voldoende pannen en in de nis is ruimte voor je mooiste servies. En wat dacht je van de grote koelkast?
Deze keuken roept toch meteen het Bourgonische gevoel op?

Zie jij jezelf ook helemaal koken in deze keuken? Dan vind je hier nog meer informatie.

Beeld: Bruynzeel Keukens

Groen, groener, groenst
Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Wist je dat je bij sommige keukenleveranciers de keukendeuren kan laten lakken in een zelfgekozen kleurtint? Dit kan onder meer bij Bruynzeel Keukens, waar je keuze hebt uit maar liefst 1.950 verschillende NCS kleuren. 

Ook interessant?