vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Verlichting - Een lichtoplossing voor elke ruimte

Een lichtoplossing voor elke ruimte

Ben je aan het verbouwen of betrek je binnenkort een nieuwe woning? Mooi licht is o zo belangrijk en een goed lichtplan heeft echt toegevoegde waarde. Daar weten ze bij dit bedrijf alles van. 

Sinds 1968 is Eikelenboom vertegenwoordiger van designverlichting uit onder andere Italië, Spanje, Duitsland, België en Scandinavië. Het aanbod bestaat uit collecties van gerenommeerde merken zoals Luceplan, Vibia, Wever & Ducré, Santa & Cole, Wästberg, Lumina, Lee Broom, Resident en Zero.

Lichtoplossing voor elke ruimte

Met een breed en heel divers aanbod in verlichting weet Eikelenboom oplossingen te bieden voor iedere ruimte, van een sfeervolle eyecatcher voor boven de eettafel tot akoestische verlichting voor de werkomgeving. Daarnaast ontwerpt en produceert het bedrijf een collectie van eigen bodem: Hollands Licht. En al staat Eikelenboom waarschijnlijk vooral bekend om haar decoratieve sfeermakers, ook voor de basisverlichting in het interieur kun je er terecht. Het bedrijf heeft een groot assortiment beschikbaar.

Lichtadvies

Eikelenboom bestaat uit een ervaren team lichtontwerpers. Met de kennis, creativiteit en prachtige collecties weten ze voor elk project een passend en uitdagend lichtplan te maken. Al een aantal jaar vind je het bedrijf trouwens ook voor lichtadvies op de vt wonen&design beurs. Ze geven er het antwoord op vragen als waar je aan moet denken als je een goed lichtplan wilt opstellen voor bepaalde ruimte. Zij weten als geen ander hoe belangrijk sfeer en functie zijn voor en optimale lichtvoorziening en beleving.

Onze tip: neem een kijkje op eikelenboom.nl. Je vindt er prachtige producten, bijzondere projecten en originele collecties. Hier raak je geheid geïnspireerd.  

Ook interessant?