///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - vtwonen - Duurzame designvloer van Hollandse bodem

Duurzame designvloer van Hollandse bodem

Een nieuwe vloer is een echte sfeerbepaler voor elke ruimte in huis. Het liefst kies je daarom voor een vloer die precies past in je interieur. Met de nieuwe collectie Allura pvc stroken van Forbo Flooring kan je ècht alle kanten op. Of je nu van robuust of stoer houdt of toch liever gaat voor klassiek, strak of verfijnd. 

Een duurzame designvloer gemaakt met Hollandse passie: de nieuwe Allura collectie herbergt design en kwaliteit, net als gebruiksgemak en duurzaamheid.

Vloer om op te leven

Deze duurzame kwaliteitsvloeren met natuurgetrouwe hout- en steenlooks zijn ijzersterk, vragen nauwelijks onderhoud en voelen bovendien lekker warm en comfortabel aan de voeten. Allura gaat prima samen met vloerverwarming, is snel en simpel schoon te maken, dempt geluid en kan tegen een stootje. Zo beschermt de zogenoemde ‘PUR-finish toplaag’ tegen krassen en slijtage. Forbo geeft je zelfs garantie van 15 jaar op de vloer.

Hongaarse punt of visgraat?

De collectie bestaat uit 24 verschillende ontwerpen in verschillende formaten, van heel lang tot extra breed of in de vorm van tegels. De stroken met v-groef kunnen in verschillende legpatronen worden gelegd. Denk aan een Hongaarse punt of visgraat, voor een stijlvolle vloer waar je u tegen zegt. Elke strook oogt heel natuurlijk en is uniek. Een aantal dessins is ook verkrijgbaar in loslegvariant, die je eenvoudig zelf kunt installeren.

Duurzame vloer

Ook deze collectie is duurzaam geproduceerd door het bedrijf. Zo heeft Allura een lange levensduur (spaart grondstoffen). Het materiaal is goed te recyclen en de vloer wordt gemaakt met gebruik van honderd procent groene energie. De productie vindt plaats in Nederland, dat bespaart je bij aankoop ook transportkilometers. O, en voor we het vergeten: deze collectie is ook honderd procent ftalaatvrij en draagt dus bij aan een gezond(er) huis. 

Probeer het uit

Meer over de collectie vind je trouwens via hun site. Je kunt ook online je nieuwe vloer alvast bewonderen in je eigen interieur via de Forbo Vloerplanner. Dat is nog eens handig! Of vraag alvast een of meerdere gratis staaltjes aan, dat geeft een goed beeld van hoe de vloer bij jou thuis staat.

Overweeg je om een pvc stroken vloer aan te schaffen? Goed idee, behalve dat deze populaire vloersoort er prachtig uitziet, kent de vloer ook veel voordelen. Op vtwonen.nl vind je de vier belangrijkste voordelen van een pvc-vloer nog eens op een rij.

Wil je graag een afspraak met één van hun vloerenexperts? Dat kan via de button hieronder:

 

Ook interessant?