///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Droomdeuren in huis

Droomdeuren in huis

Droom jij van die stoere en stijlvolle industriële deuren in huis? Maar zie je op tegen een verbouwing? Hoeft niet! GewoonGers heeft de oplossing. De deuren uit hun collectie zijn snel en simpel toe te passen in bestaande kozijnen. Ideaal voor een make-over zonder verbouwing.

Ken je de deuren van dit bedrijf al? Mooi zijn ze hè. Deze deuren zijn in elke ruimte in huis een aanwinst en je kan ze bijna overal wel een plek geven. Zelfs voor het toilet, badkamer en kastruimtes.

Uitblinker in eenvoud

Voor wie het bedrijf en hun toffe deuren nog niet kent, zetten we graag hun collectie Concept eens in het zonnetje. Jij kiest online uit een aantal voorgeselecteerde mogelijkheden en stelt zo je eigen mooie wand samen. Hoe het werkt? Zij leggen het concept neer, jij vult het in. Kind kan de was doen. Je kunt kiezen uit 3 glasindelingen, 2 kleuren, 6 glassoorten en verschillende deurbeslagen. Alle producten worden op maat gemaakt voor een vaste prijs. Ze zijn geschikt voor bestaande kozijnen, zowel voor opdekkozijnen en stompe kozijnen.

Benieuwd wat zoiets kost? Ze zijn verkrijgbaar vanaf 1099 euro (incl. btw), dat is inclusief inmeten en montage. Jij kiest de deur uit, zij doen het werk. Kijk voor meer productspecificaties trouwens even op gewoongers.nl Daar vind je veel info en inspiratie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door GewoonGers (@gewoongers) op

Nieuwtje van GewoonGers

Het bedrijf heeft ook nog een nieuwtje trouwens. De nieuwe opdekdeuren en stompe deuren hebben een U-vormige handgreep én magneetsluiting. Je klikt de deur dus heel makkelijk open en dicht door middel van een magneet. Zo’n handgreep geeft de deur die toffe look die staatsdeuren hebben. Moet je kijken hoe mooi dit is:

Waarom een deur van GewoonGers?

Het bedrijf combineert de charme van stalen deuren van toen met de technologie en service van nu. De deuren zijn strak vormgegeven en gemaakt van glas en hoogwaardig afgewerkt aluminium. Alle producten worden helemaal op maat gemaakt, omdat iedere woning tenslotte anders is. Daarnaast vindt het hele productieproces plaats in hun eigen werkplaats, van schets tot afwerking. Zo waarborgen ze de kwaliteit en heb je altijd één aanspreekpunt. Wel zo fijn!

vtwonen

Wist je trouwens dat de deuren van dit bedrijf regelmatig te zien zijn in het tv-programma van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. Hier zie je aan welke afleveringen het bedrijf meedeed en welk resultaat dit opleverde.

Ook interessant?