vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Douchetoilet met iconisch design èn maximaal comfort

Douchetoilet met iconisch design èn maximaal comfort

Douchewc’s worden steeds populairder. Niet zo gek. Ze worden steeds mooier èn beter. Neem nou de nieuwe generatie van Duravit en Phillippe Starck. Die mogen gezien worden!

Er zijn twee versies: SensoWash® Starck f Plus en SensoWash® Starck f Lite. We hebben het hier over puristisch design met maximaal comfort. De techniek zit in het keramische gedeelte. Hierdoor vormen de dunne, vlakke zitting en de witte afdekking samen een eenheid. Modern design èn comfortverhogende technologie in perfecte harmonie.

Gegarandeerd comfort

Beide typen zijn handig te bedienen met afstandsbediening en vrij configureerbaar via een app. De afstandsbediening heeft een plat, elegant design, alle functies bedien je intuïtief. Het comfort is gegarandeerd dankzij verschillende technische details. Denk aan een benaderingssensor voor het automatisch openen van de klep, een gebruikersidentificatie in de zitting en veel verschillende instelmogelijkheden voor zittingverwarming, douchesproeier en een warme luchtföhn.

Tip: als je een voorwandelement van Duravit combineert met de elektronische spoelplaat A2, dan kan je ook de spoelfunctie en geurafzuiging via afstandsbediening of de app regelen.

Hyper hygiënisch

Nog een paar technische weetjes: dankzij een geoptimaliseerde geometrie van het toilet en de sifons en een nieuwe Rimless®-technologie, is er bij SensoWash® Starck f sprake van een nog betere waterdoorstroming, voor perfecte spoelresultaten. HygieneGlaze® 2.0, dat in relatief korte tijd 99,99% van de bacteriën doodt, garandeert optimale hygiëne.

De vlakke verwarmbare zitting is gemaakt van een bijzonder robuust materiaal en heeft net als de deksel, een krasbestendig, niet-poreus en dus heel hygiënisch oppervlak.

Esthetisch en tijdloos

Het ontwerp is esthetisch en tijdloos en past daardoor perfect in alle Duravit-designseries. De nieuwe SensoWash®douche-wc valt ook op door de (aantrekkelijke) prijs, simpele installatie en geïntegreerde, volledig automatische ontkalkingsfunctie.

Zeg nou zelf, wat een plaatje is het, hè?

Ook interessant?