///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Doe mee en win een vloer van BerryAlloc twv € 2500!

Doe mee en win een vloer van BerryAlloc twv € 2500!

De woonmaand van vt wonen & design beurs is een feit: het bedrijf BerryAlloc is er helemaal klaar voor! Tijdens de beurs introduceert het bedrijf hun twee nieuwe LVT-collecties Pure en Style. Om dat te vieren maak jij kans op een vloer ter waarde van € 2500!

Eerder schreven we al over de mooie vloeren van deze Belgische vloerenexpert, over de collectie Pure en de collectie Style. Beide zijn afgewerkt met het unieke DreamClick® lock-systeem voor een snelle, eenvoudige en stofvrije installatie.

Win je vloer

Voor wie op zoek is naar de perfecte vloer: win je vloer ter waarde van € 2500! De wedstrijd loopt van 1 tot en met 31 oktober en is van toepassing op alle vloeren van BerryAlloc: vinylplanken en -tegels, laminaat en high pressure floors.

Om deel te nemen aan de wedstrijd ga je even naar www.winjevloer.nl. Alle deelnemers ontvangen, na het invullen van het wedstrijdformulier, een voucher voor 10% korting bij aankoop van een BerryAlloc vloer, in te ruilen bij één van hun dealers. Na afloop wordt één deelnemer geloot die een vloer ter waarde van € 2500 wint.

Vraag gratis staaltjes aan

Het bedrijf heeft trouwens ook iets slims bedacht voor wie nog in de beslissingsfase zit. Ervaar je keuzestress over hun uitgebreide aanbod? Je kan nu gratis stalen bestellen via de BerryAlloc webshop met de code vtwonenstaal. Zo kun je van een ruime waaier van interieuroplossingen genieten, van laminaatvloeren, vinyltegels en -planken tot high pressure floors.

Over de vloeren van BerryAlloc

Het uitgebreide productaanbod van BerryAlloc is beschikbaar in veel verschillende kleuren en formaten die bij elk interieur en elke levensstijl passen. Bij dit bedrijf geloven ze dat er voor iedereen een vloer is die past. Hun vloeren krijgen een levenslange garantie mee en zijn duurzaam. Ze voldoen aan alle huidige esthetische en technische vereisten: kwaliteit, een variëteit van afwerkingen, een lange levensduur en gemakkelijk te plaatsen en te onderhouden. Wat wil je nog meer? Snel meedoen aan de winactie dus.

Ook interessant?