vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Dit zijn de favoriete woonhuizen van team vtwdb

Dit zijn de favoriete woonhuizen van team vtwdb

Zo trots als een pauw zijn wij altijd als we rondlopen op de beurs. Maandenlang werken wij als team vanachter onze laptop aan het realiseren van dit grote woonfeest en als we dan alles in 3D zien ontstaan is dat écht kicken. 

De energie die alle deelnemende woonmerken, stylisten, leveranciers, dealers, fabrikanten, ontwerpers, woonexperts en standbouwers in de presentaties stoppen is ongekend. En dat zie je terug in de plaatjes van stands. De éen nog mooier dan de ander. Het is maar goed dat wij als beursteam niets te zeggen hebben tijdens de verkiezing voor ‘Beste Stand’ want wat ons betreft kan bijna iedereen daarvoor op de nominatie komen.

Omdat vtwonen, Eigen Huis & Interieur, WONEN Landelijke Stijl, Stijlvol Wonen en Ariadne at Home woontitels zijn die onderdeel zijn van de organisatie waar ook de beurs onder valt, DPG Media, zijn de woonhuizen op de beurs uitgesloten van deelname aan de verkiezing voor ‘Beste Stand’.

Hoogste tijd dus om het beursteam aan het woord te laten over hun favoriete woonhuis van de afgelopen 3 jaar op de vt wonen&design beurs:

“Wat vond jij het allermooiste woonhuis op de beurs van de afgelopen 3 jaar?”


Ingrid, manager vt wonen&design beurs

“Oei, lastige vraag. Er zijn zoveel mooie inspiratiehuizen neergezet. Maar als ik dan toch moet kiezen dan denk ik toch wel het huis van Liza Wassenaar, vorig jaar in vtwonen city. Het Earth-huis. Dit huis was zo mooi qua kleurstelling en bouwmaterialen. Het had een geweldig uniek bad, de brons glimmende tegels,…
De finestyling was zo geraffineerd en sjiek dat ik het echt een droomhuis vond. En toch was het een haalbare inspiratie om ook thuis mee aan de slag te gaan.”

vtwonen realiseerde in 2019 niet alleen dit inspiratiehuis maar een hele vtwonen City. Wil je hier alles van terugkijken? Dat kan hier.


Anneke, accountmanager vt wonen&design beurs

“Ik kan eigenlijk niet kiezen, ik kom tijdens de beursweek wel 20x in alle woonhuizen en iedere keer word ik weer geïnspireerd, zoveel ideeën.
Maar mijn absolute favoriet van de afgelopen 3 jaar was het huis van Ariadne at Home in 2019; heel fijnzinnig en gezellig. Slimme kleine gebaren met groot warm en huiselijk effect!”

 

 

Barbara, contentmarketeer vt wonen&design beurs

Mijn favoriete woonhuis op de beurs is het huis van Stijlvol Wonen uit 2019. Wauw, wat een stijl, dit is wat je noemt high end wonen. Alleen al de imposante koelkast die tot aan het hoge plafond reikte, dat heeft zo’n luxe gevoel. Maar ook het kleurgebruik in de slaapkamer, het marmer in de keuken,..Prachtig!

Wil je meer wooninspiratie en binnenkijkers?

Op de websites van vtwonen, Eigen Huis & Interieur, Stijlvol Wonen, WONEN Landelijke Stijl en Ariadne at Home vind je nog veel meer inspiratie!

Ook interessant?