vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Dag luchtjes in het toilet, tot nooit meer ziens!

Dag luchtjes in het toilet, tot nooit meer ziens!

Laten we eerlijk zijn: op luchtjes in het kleinste kamertje zit niemand te wachten. Badkamerspecialist Geberit heeft er gelukkig iets op gevonden. Een super handige module die verstopt achter de bedieningsplaat geurtjes laat verdwijnen als sneeuw voor de zon…

Vieze geurtjes op het toilet zijn vervelend. Gelukkig heeft Geberit daarvoor dé oplossing: de DuoFresh module. Door het nieuwe stankvrije toiletsysteem zijn de vervelende luchtjes op het toilet nu voor iedereen te neutraliseren.

Hoe werkt het? Dit element verwerk je onzichtbaar achter de bedieningsplaat en verwijdert onaangename geuren direct uit de toiletpot. Door de stille ventilator in de module worden nare luchtjes via de toiletpot en de wateraanvoerleiding naar het filter achter de bedieningsplaat gevoerd. Hier wordt de lucht gereinigd en neutraal terug de ruimte ingeblazen. Zo blijft de toiletruimte continu fris ruiken en kan je het toilet met een gerust hart achterlaten voor de volgende gebruiker. Ideaal toch?

Voor nieuwe en bestaande toiletten

Waar luchtverfrissers stank tijdelijk maskeren, doet de DuoFresh module zijn werk zonder ongewenste bijeffecten. Deze module is toe te passen bij vrijwel alle Geberit Sigma inbouwreservoirs. Dus niet alleen bij nieuwe toiletten, maar ook in bestaande toiletsituaties. Naast een luchtfilter beschikt het element ook over een oriëntatielichtje en een ingebouwde toiletstickhouder voor fris water bij elke keer dat je doorspoelt.

Extra fris en schoon

Voor extra frisheid kan je gebruik maken van de Geberit toiletstick. Deze wordt via de stickhouder achter de bedieningsplaat in het waterreservoir geplaatst. Het toilet spoelt dan met helderblauw water door. Zo heb je naast een fris ruikend toilet ook een aangenaam schoon toilet.

Slim toilet

Naast het verwijderen van nare geurtjes voegt de DuoFresh module ook een aantal slimmigheidjes toe. Zo detecteert de ingebouwde sensor het als iemand de wc nadert en wordt dan pas de geurzuivering automatisch geactiveerd. Daarnaast gaat het LED-oriëntatielicht automatisch aan. Fijn, want het zorgt voor voldoende licht om je ‘s nachts de weg naar het toilet te wijzen.

Bedieningsplaten

Zoals gezegd bevindt de DuoFresh module zich achter de bedieningsplaat. De module is te combineren met verschillende Geberit Sigma bedieningsplaten voorzien van druktoetsen. Deze platen zijn eenvoudig open te schuiven, bijvoorbeeld voor het vervangen van het keramische filter en het plaatsen van de toiletsticks.

Meer informatie vind je op www.hetstankvrijetoilet.nl.

Ook interessant?