vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Binnenkijken: welkom bij Detremmerie

Binnenkijken: welkom bij Detremmerie

Wie fan is van de vt wonen&design beurs, kent vast de prachtige productstands van Detremmerie. Deze badkamerspecialist toont er altijd verschillende stijlbadkamers die de laatste trends tonen, net als hun prachtige producten. Hier stelt het bedrijf zich graag online aan je voor: kijk binnen in dit mooie badkamerbedrijf.

Dit jaar is de Detremmerie er natuurlijk ook weer bij, dit keer zijn ze deelnemer van de online editie van de beurs. Op de site vind je al verschillende artikelen over hun noviteiten. Zo laten ze je online zien hoe mooi marmer is in de badkamer, tonen ze je twee toffe vrijstaande ligbaden en vertellen ze je over de laatste drie trends in de badkamer. 

Ook geeft het bedrijf je een kijkje op de werkvloer. Bekijk deze video voor een blik achter de schermen:

 

 

Over Detremmerie

Badkamerspecialist Detremmerie  timmert altijd flink aan de weg als het gaat om vernieuwing. Dit bedrijf heeft verschillende collecties die helemaal bij de badkamertrends van nu passen. Wie op zoek is naar een nieuwe badkamermeubel, moet echt even op de site   kijken voor meer informatie en inspiratie. Zij maken zulke mooie collecties badkamermeubels.

Je kunt er ook je badkamer zelf samenstellen door middel van een handige online configurator  Zo krijg je meteen een goed beeld van jouw nieuwe badkamer en wat deze kost. Natuurlijk kan je er ook je badkamer laten samen stellen.

Zoiets bijvoorbeeld?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Detremmeriebadkamermeubelen (@detremmerie_badkamermeubelen) op

 

Ook interessant?