///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Tuin & Terras - Bereid je kerstdiner buiten in de tuin

Bereid je kerstdiner buiten in de tuin

Ben je op zoek naar lekkere kerstrecepten en ben je de gelukkige eigenaar van een Big Green Egg? Dan hebben we iets leuks voor je. Bij Big Green Egg hebben ze namelijk een compleet kerstdiner samengesteld dat je kunt maken zonder je fornuis of oven in de keuken. Je maakt alle gerechten buiten, op de kamado.

Je kent hem vast wel. De Big Green Egg; een keramische barbecue, ook wel kamado genoemd. De kracht ervan zit onder andere in de combinatie van de ei-vorm en de luchtcirculatie. Daar komt bij, dat de keramiek isoleert en warmte terugkaatst. Grillen, bakken, stomen, wokken of roken, the sky is the limit voor de Big Green Egg. Low and slow cooking? De Egg is ervoor gemaakt. Het hele jaar door. En dus ook met Kerst.

tekst gaat door onder afbeelding

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Big Green Egg (@biggreenegg)

Compleet kerstmenu van 4 gangen

Van gegrilde coquilles tot gevulde kalkoen. Het kerstmenu van de Big Green Egg bestaat uit 4 gangen die je goed kunt voorbereiden. Hierdoor hoef je tijdens het diner nog maar een paar handelingen uit te voeren zodat je zelf ook relaxed kunt genieten van een gezellige avond. Dat klinkt goed toch?! Het complete menu mét instructies vind je op de site van Big Green Egg.

Heel veel voordelen

Van sommige aanschaffen die je in en om het huis doet, heb je je leven lang lol. De Big Green Egg, een kamado barbecue van het allerbeste keramiek, valt wat ons betreft absoluut in die categorie. Dit kooktoestel voor buiten is gebaseerd op een eeuwenoude Aziatische kleioven – een traditionele houtoven – en is vernoemd naar hoe hij eruit ziet.

Voor wie ’m nog niet kent: acht voordelen waarom een Big Green Egg een supergoede investering is.

Ook interessant?