vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Ontwerp een bank naar je hart

Ontwerp een bank naar je hart

Kan je geen bank vinden die precies voldoet aan jouw wensen? Dan ontwerp je hem toch lekker zelf? Bij Sofacompany kan je namelijk je eigen meubels samenstellen. In de kleuren en met de stoffen die jij mooi vindt: alleen je fantasie bepaalt de grens.

Ontwerp je eigen bank

Met de online functie ‘Zelf ontwerpen’ kan je ieder type bank ontwerpen dat je maar wilt. Stel bijvoorbeeld zelf een hoekbank samen voor een grotere ruimte of ga voor een kleiner bankstel dat precies past in de beschikbare ruimte. Zo is er voor ieder wat wils. Je kan het meubelstuk jouw unieke stijl laten uitstralen en precies laten matchen bij je interieur. Sofacompany gaat daarna voor je aan de slag met de productie. Het resultaat is een meubel van handgemaakte kwaliteit waar tot in het detail tijd en zorg in is gestoken en waarvoor jij zorgvuldig de materialen uitkoos en bedacht.

Snel en simpel ontwerpen

Hoe het werkt? In een paar simpele stappen word je de ontwerper van je eigen bank. Eerst kies je het juiste model uit. Daarna maak je een keuze voor de stof waarmee je meubel bekleed wordt. Je kan kiezen uit verschillende kleuren en soorten stof. De stoffen zijn gemaakt van verschillende ruwe materialen, zoals polyester, nylon, katoen, latex, viscose, acryl en natuurlijk leer. Iedere stof geeft een ander gevoel, uitstraling en heeft een andere mate van onderhoud nodig. Net wat je wilt.

Heb je een model, kleur en stof gevonden die helemaal bij je wensen passen? Maak je bank dan helemaal compleet met een bijpassende set poten. Je hebt de keuze uit verschillende materialen en afmetingen.

Deens design gemaakt in Vietnam

Eén keer per week worden de zelf ontworpen meubelstukken naar de fabriek in Vietnam. verstuurd, waar medewerkers alle meubels met de hand maken. Door alle bestellingen één keer per week te verzamelen, kan het bedrijf de productiekosten verlagen. Dit zie je  terug in de prijs van je meubel. Het zelf ontwerpen van zo’n droommeubelstuk kost twintig procent bovenop de normale prijs. Als jouw meubelstuk klaar is, wordt het naar het hoofdmagazijn in Denemarken gebracht, om vervolgens bij je thuis te worden bezorgd.

PS Wil je ook je eigen bank online ontwerpen, maar lukt het nog niet helemaal? Vraag advies in één van de showrooms of bestel gratis stofstalen op hun site.

Sofacompany is deelnemer van de allereerste online editie van de vt wonen&design beurs (van 1 t/m 31 oktober 2020). Ben jij er ook bij? Houd de site en socials in de gaten, binnenkort volgt er meer info over de programmering en tickets.

Ook interessant?