1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Verbouwen - Advies van een architect? Boek dit adviesgesprek (mèt speciaal beurstarief!)

Advies van een architect? Boek dit adviesgesprek (mèt speciaal beurstarief!)

Verbouwplannen en wil je sparren met een architect? Geef je dan op voor een 1:1 persoonlijk adviesgesprek. Deze architecten denken graag mee met jouw woonvraag.

Powered by: architectenwinkel.com


Tijdens de digitale vt wonen&design beurs vinden er van 1 t/m 10 oktober online allerlei toffe activiteiten plaats, zoals de 1 op 1 adviesgesprekken. Normaal gesproken kon je hiervoor op het Adviesplein terecht. Dit jaar vinden deze afspraken online plaats, net als de beurs. Er zijn verschillende soorten woonexperts die tien dagen lang voor je klaar zitten. Ook de architecten van architectenwinkel.com zijn er bij en beantwoorden graag jouw vragen over je verbouwplannen, het creëren van extra woonruimte of het slim indelen van de ruimtes in huis.

Architectenadvies boeken: zo werkt het

Door middel van een online meeting voorziet de architect van jouw keuze je van het antwoord op je vragen. Best handig, want online kan hij of zij meteen bij je thuis meekijken. De gesprekken vinden plaats op 1 t/m 10 oktober tussen 16.00 en 22.00 uur en duren dertig minuten.

Bekijk op de pagina Boek je sessie het overzicht van alle verschillende soorten adviesgesprekken of ga direct naar het overzicht van Architectenadvies.  Je ziet dan welke data en tijden er beschikbaar zijn en hoe je jouw adviesgesprek boekt. Nadat je afspraak is bevestigd, ontvang je van ons via de mail meer informatie. Zo’n adviesgesprek heeft tijdens de online beursdagen een speciaal beurstarief en kost dan € 19,50 (in plaats van € 75!). Nog wel even dit: als je eenmaal hebt geboekt, kun je niet meer verzetten of je geld retour krijgen.

Zo haal je meer uit jouw gesprek

Slimme tip voor bezoekers: mail voor je adviesgesprek alvast fotos, tekeningen èn afmetingen van de ruimte in huis waar jij mee aan de slag wilt naar de betreffende architect (het mailadres ontvang je nadat je hebt geboekt). Zo kan je nog gerichter advies krijgen en haal je meer uit het gesprek!

Ontvang een waardebon van 50 euro!

Na afloop van jouw adviesgesprek ontvang je een voucher ter waarde van maar liefst 50 euro korting bij besteding van 300 euro bij Decorette! Dus hop, waar wacht je nog op? Boek nu snel je adviesgesprek!

Let’s get digital! Join us voor het digitale event van de vt wonen&design beurs van 1 t/m 31 oktober.

Ook interessant?