vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Vloeren - Aards en stoer: twee vloeren met karakter 

Aards en stoer: twee vloeren met karakter 

Ben je op zoek naar een (nieuwe) vloer? Mogen we je dan even voorstellen aan twee collecties vloeren van Forbo Flooring en vtwonen? Moet je echt even zien!

Stoer en strak

Laten we beginnen met de collectie Novilon vtwonen die bestaat uit verschillende mooie vloeren. Op zoek naar de uitstraling van hout, maar niet het onderhoud? Of juist een liefhebber van de look van beton, maar ook van comfortabel met een warme uitstraling? Dan ben je de perfecte kandidaat voor de Novilon vtwonen collectie.

Het is een lekker eigentijdse collectie. Denk bijvoorbeeld aan superstoere betonvloeren, een onderscheidende Hongaarse punt (met houtlook, in rustige kleurstellingen), het granietachtige Terrazzo en een fris grafisch dessin genaamd Stip. Op vtwonen.nl vind je nog meer fijne info over deze mooie vloer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Forbo Flooring NL (@forboflooringnl) op

Aards en clean

Als tweede showen we je graag de Marmoleum vtwonen collectie. Deze bestaat uit achttien vloeren met een rustige, aardse en cleane uitstraling.  Fraai, tijdloos en verkrijgbaar in warme kleurstellingen met onder andere beige-, bruin-, grijs- en groentinten en veel betonnen. Als je je huis en de wereld het beste gunt, dan is deze collectie de juiste keuze. Dit is namelijk de duurzaamste vlakke vloer ter wereld en wordt helemaal CO2-neutraal geproduceerd. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Forbo Flooring NL (@forboflooringnl) op

En combineren maar…

Beide vloeren passen perfect in verschillende interieurs, van eigentijds tot klassiek. De vloeren zijn afgestemd op de kleurenkaart van vtwonen en passen daarom perfect bij de vtwonen verfkleuren, raambekleding en tegels bijvoorbeeld.

Lust voor het oog, lekker aan je voeten

Beide collecties zijn in Nederland geproduceerd en ontworpen. De vloeren zijn ijzersterk en hebben een dikke toplaag. Ze zijn ideaal voor vloerverwarming, makkelijk schoon te maken en te onderhouden, geluiddempend en ze kunnen ook nog tegen een stootje. Daarnaast voelen ze comfortabel aan je voeten en gaan ze heel lang mee. En dan zijn ze ook nog eens makkelijk te combineren met andere vloeren. 

Wil je graag een afspraak met één van hun vloerenexperts? Dat kan via de button hieronder:

Ook interessant?