vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - 7x waarom je de online vt wonen&design beurs niet mag missen!

7x waarom je de online vt wonen&design beurs niet mag missen!

Heb je het al gehoord? De vt wonen&design beurs komt bij je thuis! Join us bij de online editie van de beurs van 1 t/m 31 oktober. Zeven redenen waarom dit event té leuk is om te missen!

Reden 1. Wooninspiratie gegarandeerd

De vt wonen&design beurs trapt oktober woonmaand dit jaar in digitale vorm af. De hele maand oktober staan de site en de socials in het teken van deze toffe online editie. De eerste tien dagen, van 1 t/m 10 oktober, zijn er ook veel verschillende online happenings te beleven. Elke dag staat er een ander thema in het zonnetje. Wat jouw woonplannen ook zijn, of er een verbouwing op komst is of een nieuwe bank of badkamer zoekt, ook bij deze editie van de beurs vind je de info die je nodig hebt en krijg je het antwoord op al je woonvragen.

Reden 2. De mooiste merken zijn erbij

Speciaal voor de beurs brengen de mooiste woonmerken en bedrijven van Nederland het laatste woonnieuws. Ze nemen je mee in de wereld van nieuwe producten, noviteiten en de laatste collecties en woontrends en voorzien je van handige tips en tricks voor de interieurkeuzes die jij maakt.

Reden 3. Inspiratie van de woonbladen

Net als elke andere editie van de beurs zijn ook de redacties van de DPG woonmagazines vtwonen, Ariadne at Home, Stijlvol Wonen, Wonen Landelijke Stijl en Eigen Huis & Interieur er weer bij. Zij voorzien je van de nodige wooninspiratie. Dat doen ze bijvoorbeeld door het aanbieden van speciaal voor jou geselecteerde artikelen en door het organiseren van toffe online activiteiten. Alvast een tipje van de sluier? Stijlvol Wonen organiseert bijvoorbeeld ‘Living the dream ‘met Osiris Hartman.

Kijk in het programma voor een overzicht van de programma-onderdelen die door de woonbladen worden georganiseerd of lees alvast lekker wat van hun artikelen. Kijk voor dit laatste onder Wooninspiratie en ga naar het magazine van je keuze.

Reden 4. Vraag advies en krijg antwoord op al je woonvragen

Net zoals tijdens eerdere edities van de vt wonen&design beurs kun je ook dit jaar terecht voor advies van verschillende woonexperts, dit keer vinden de gesprekken online plaats. Reserveer een 1 op 1 adviesgesprek met een professionele stylist, een architect, tuinadviseur, groenstyliste of smart home expert.

Je krijgt dan tijdens een online meeting dertig minuten advies over de mogelijkheden rond jouw wens voor het veranderen van je huis. Zo’n adviesgesprek heeft tijdens de online beursdagen een speciaal beurstarief en kost dan € 19,50 (in plaats van € 75!). Bekijk alle woonexperts en reserveer snel een online afspraak.

Reden 5. Beursaanbiedingen voor (veel) woonvoordeel

Veel van de woonbedrijven die deelnemen aan de beurs selecteerden speciaal voor jou de allerbeste beursaanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan flinke kortingen op bepaalde producten, special editions, extraatjes en mooie mazzeltjes. Voor een klein prijsje (€ 2,49) krijg je toegang tot heel veel woonvoordeel. Welke bedrijven bijvoorbeeld korting geven? Eijerkamp biedt bijvoorbeeld verschillende prachtige producten aan tegen fijne prijzen. Net als Wehkamp, Furniteam en Woninginrichting-aanhuis.nl bijvoorbeeld. Je vindt er de meest uiteenlopende woonproducten.

Reden 6. Toffe happenings

De eerste tien dagen van oktober is lekker veel leuks beleven! Er worden allerlei toffe online activiteiten georganiseerd. De allereerste digitale editie van de vt wonen&design beurs wordt natuurlijk met veel spektakel geopend. Op 1 oktober trappen we om elf uur af: dan kun je het vtwonen trendhuis ontdekken met live Q&A. Het progamma voor 1 t/m 10 oktober is super uitgebreid. Kijk binnen op de werkvloer bij de mooiste woonbedrijven, doe mee met een workshop of leer alles over de nieuwste trends. Er zijn veel gratis en een paar betaalde activiteiten.

Op zoek naar een flinke dosis wooninspiratie? Naar de mooiste merken, de laatste trends èn gouden advies van woonexperts? Join us!

Ook interessant?