vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - 3 douchewc’s: een spa voor je billen

3 douchewc’s: een spa voor je billen

We vallen maar meteen met de deur het kleinste kamertje in: op het toilet kan je ook je billen reinigen met water in plaats van met papier. En dat is hygiënisch, verfrissend, reinigend en bijzonder comfortabel. Deze 3 douchewc’s moet je echt even bekijken.

Het reinigen met water kan simpel met een douchewc. De AquaClean douchewc van Geberit heeft een ingebouwde douchefunctie. Deze reinigt je onderlichaam comfortabel met warm water. Je stelt zelf de sterkte, de positie en de temperatuur van het water in en start de functie door op de knop van de afstandsbediening te drukken.

Alle AquaClean douchewc’s van Geberit zijn uitgerust met de innovatieve WhirlSpray douchetechnologie. De straal pulseert waardoor er duizenden luchtbellen in het water ontstaan: een optimale reiniging die bovendien vederzacht is. De AquaClean modellen Sela, Tuma en Mera zijn alle drie uitgevoerd met deze fijne technologie. En dat is niet het enige voordeel van deze douchetoiletten.

Buitengewoon briljant

De AquaClean Mera heeft een zwevend ontwerp en is zelfs de meest verkochte douchewc van Europa! Niet zo gek, want het type Mera is geschikt voor iedereen. Naast de bewezen WhirlSpray douchetechnologie, het randloze sanitairkeramiek met TurboFlush spoeling, de warmeluchtföhn en de geurafzuiging, beschikt dit type douchetoilet ook over een welkomprogramma. Een welkomprogramma? We horen het je denken. Als je naar het toilet gaat, licht er subtiel een lichtje op aan de onderkant van het toilet, de toiletdeksel opent en sluit automatisch en de wc beschikt over een verwarmde bril. Handig toch?

Intelligente elegantie

De vernieuwde AquaClean Sela maakt indruk door zijn elegante uiterlijk. Het is een stijlvolle en fraaie douchewc. Het toilet past bij eigenlijk wel bij elk badkamerdesign vanwege het mooie, minimalistische ontwerp. Sela is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt de klassieke functies van een Geberit douchewc, zoals de gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie, de super stille en bijzonder effectieve TurboFlush spoeling, randloos en gemakkelijk te reinigen wc-keramiek en een automatisch ontkalkingsprogramma. Heel handig voor ’s nachts: het discrete oriëntatielicht aan de muurzijde van dit toilet. 

Verrassend veelzijdig

Noem AquaClean Tuma gerust een compacte alleskunner. Het Comfort model is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding. Functies zoals de WhirlSpray, een verwarmde wc-zitting, geurafzuiging en de warmeluchtföhn maken van elk bezoek aan de badkamer een wellness-ervaring. Als alternatief biedt Geberit trouwens ook het voordelige Classic-model, dat de basisfunctie van een douchewc biedt tegen een fijne prijs. 

De AquaClean Tuma is er ook als vloerstaande douchewc en als losse toiletzitting. Die laatste biedt dezelfde functionaliteiten als het complete systeem en is op uiteenlopende, al geïnstalleerde wc-keramieken te monteren. 

Je smartphone als bediening

Naast de bijbehorende afstandsbediening zijn de functies van de AquaClean douchewc’s van Geberit ook met je smartphone snel en simpel te bedienen. Via de app kan je bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen voor de douchestraalsterkte en douche-armpositie aanpassen en oproepen, maar ook die voor de verwarming van de wc-zitting, geurzuivering en warmeluchtföhn. 

Probeer het zelf uit

Ben je benieuwd of je zo’n douchewc wel ziet zitten? Probeer het zelf uit! Hoe goed bedacht: Geberit biedt in haar AquaClean Experience Center in Nieuwegein hier volop de mogelijkheid voor.  Wil je een douchewc voor een langere periode en in alle privacy ervaren? Bezoek dan één van de vele hotels waar een AquaClean douchewc aanwezig is. Kijk op de site voor de testmogelijkheden en vind alle informatie over het reinigen met water.

 

Ook interessant?