///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Uit de kraan: kokend water of gekoeld met bubbeltjes

Uit de kraan: kokend water of gekoeld met bubbeltjes

GROHE, specialist in badkamers én keukens, heeft twee o zo fijne innovaties voor in de keuken: een kokendwater kraan en een kraan die je voorziet van gefilterd, gekoeld en bruisend water.

Hotspot in je keuken

Laten we beginnen met die eerste: GROHE Red maakt kokend heet water direct beschikbaar uit de kraan. Heerlijk! Denk maar eens na hoe vaak je staat te wachten tot het water kookt. Voor dat kopje thee, je gekookte eitje of die pan met pasta. En je verbruikt met de kraan ook nog eens minder energie, fijn voor het milieu en voor je portemonnee.

GROHE Red is een mooi en betrouwbaar systeem dat direct én veilig kokend heet water levert uit de kraan. Veiligheid is gegarandeerd: het systeem komt met een kinderbeveiliging en de hete straal stopt direct na het loslaten van de knop. Door de rustige straal is er geen sprake van gespetter.  De slanke boiler past keurig onder de gootsteen, zo houd je lekker veel ruimte op het aanrecht over.

Heet van binnen, cool van buiten

Het mag gezegd: ook dit product van GROHE is een plaatje om te zien. De GROHE Red kranen zijn de perfecte combinatie van vorm en functie. Om ervoor te zorgen dat je kraan in harmonie is met de rest van je keuken kan je kiezen uit drie verschillende uitlopen die verkrijgbaar zijn in chroom en RVS-look. Kijk voor alle specificaties, meer info en een handig filmpje van hoe de kraan precies werkt op de site van GROHE.

Bubbeltijd

En dan door naar de tweede handige innovatie voor in de keuken. GROHE Blue Home zorgt ervoor dat je gefilterd en gekoeld water direct uit de kraan haalt. Het is een mooi en slim systeem dat het water uit de keukenkraan eenvoudig omtovert tot een verrassende en dorstlessende ervaring. Met een druk op de knop kies je voor gefilterd en gekoeld water zonder bubbels, met een licht prikkeltje of lekker bruisend.

Veelzijdig in vorm en functie

Je kunt de kraan bedienen met een handige app. De app laat het je weten als je bijvoorbeeld het filter moet vervangen of als de CO2 op is en kan het zelfs voor je bestellen. Gebruik de app om de tapohoeveelheid in te stellen en je waterverbruik te monitoren.

Ook deze kraan is een combinatie van elegant en tijdloos design. En een genot om te gebruiken dankzij de handige, innovatieve functies. De slanke kraan heeft een intuïtieve bediening en is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, Chrome en SuperSteel, en verschillende modellen. Kijk voor alle specificaties, meer info en een handig filmpje van hoe de kraan precies werkt op de site van GROHE.

Win-winsituatie

Goed om te weten: opvallend genoeg drinken degenen die dit watersysteem gebruiken tot 35 procent meer dan gebruikers van flessenwater. Tegelijkertijd bespaart GROHE Blue Home je geld: in vergelijking met het verbruik van gebotteld water zijn de kosten tot wel 60 procent lager. Het gebruik van deze kraan in een huishouden kost slechts ongeveer 15 cent per dag. En ook het milieu profiteert: het CO2-verbruik wordt met ongeveer 61 procent verminderd ten opzichte van flessenwater en er is ook minder plastic en verpakkingsafval. Dat noemen we nog eens een win-winsituatie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door GROHE NL (@grohenl) op

Ook interessant?