///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Wooninspiratie - Creatief in de keuken: inspirerende apparatuur

Creatief in de keuken: inspirerende apparatuur

Keukenprinsen en prinsessen opgelet: deze innovatieve apparatuur zorgen voor een flinke dosis culi-inspiratie.

Of je nu een viergangendiner maakt of een lekker toetje, een keuken van NEFF voorziet in ieder gerecht. Hun innovatieve producten helpen jou bij het bereiden van overheerlijke gerechten.

Koken inspireert mensen, mensen inspireren ons. Dit is het basisprincipe achter alles dat wordt gedaan bij NEFF. Wat maakt hun keukenapparatuur nu zo innovatief? De apparaten van NEFF zijn te herkennen aan een paar unieke en bijzondere kenmerken. Hieronder sommen we ze voor je op.

Afneembare bedieningsknop voor inductiekookplaten

Zo ontwikkelde het merk bijvoorbeeld inductiekookplaten met unieke TwistPad® Fire bediening. Met deze magnetische, verlichte bedieningsknop kunnen met een simpele draaibeweging alle kookzones bediend worden. En met de knop er afgehaald is de kookplaat heel makkelijk schoon te maken. De kookplaat schakelt uit zodra de TwistPad®Fire wordt verwijderd, en onthoudt instellingen dan toch nog 30 seconden. Veilig, slim en kindvriendelijk!

Een ovendeur die verdwijnt

Ook heeft NEFF Slide&Hide ovens met een ovendeur die verdwijnt. Superhandig: zo heb je meer ruimte in je keuken en makkelijker toegang tot je oven. Hoe het precies werkt? Bij het openen verdwijnt de ovendeur helemaal onder de oven, de deur schuift en sluit geruisloos.

Zo heb je ongehinderde toegang en het is ook erg veilig bij hoge inbouw. Het ontwerp is ergonomisch: de deurgreep draait mee met je hand. De oven is trouwens even groot als traditionele ovens (71 liter oveninhoud).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NEFF Nederland (@neffnederland) op

Slimme keukenapparatuur

Naast deze twee unieke kenmerken zijn ook steeds meer apparaten van NEFF uitgerust met Home Connect. Met Home Connect bedien je eenvoudig jouw keukenapparatuur waar en wanneer je maar wilt, vanaf elke smartphone, tablet of stembedieningsapparaat. Profiteer van je verbonden keuken en raak geïnspireerd: koken en bakken wordt er nog plezieriger door. Ook fijn: in de app vind je een breed scala aan internationale recepten, de details van de bereiding kun je direct doorsturen naar de oven.

Laat niets jouw kookideeën in de weg staan: NEFF helpt je hierbij.

Ook interessant?