1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Wooninspiratie - Marie-Gon kijkt binnen bij Robert Schellekens, founder van De Vestingh Paint Craft Lifestyle

Marie-Gon kijkt binnen bij Robert Schellekens, founder van De Vestingh Paint Craft Lifestyle

Top interieurstylist Marie-Gon is altijd nieuwsgierig naar hoe mensen wonen en hoe ze kan helpen met hun woonvragen. Ze is extra nieuwsgierig naar de woningen van de mensen achter de woonproducten die wij allemaal gebruiken. Zij hebben een goed beeld van nieuwe producten, maar hoe komen ze bij die ideeën en in hoeverre heeft dat te maken met hun eigen woonomgeving en woonuitdagingen? Marie-Gon kijkt binnen bij woonexperts en deelt veel tips met jou als kijker. Ze kan het natuurlijk niet laten om af en toe ook een tip uit te delen aan de gast waar ze op bezoek is.

Dus, houd jij van binnenkijken, ben jij nieuwsgierig naar woontrends en woonverhalen, maar ben je ook altijd in voor handige, slimme woontips? Kijk dan zéker mee in deze reeks van 10 binnenkijkers. En omdat Marie-Gon het niet kan laten, kun je na afloop van de livestream ook jouw vragen aan haar stellen. In deze aflevering kijkt ze binnen bij Robert, founder van De Vestingh.

Verf- en lifestyle label

Robert: “Delen is vermenigvuldigen, daar geloof ik in, zowel privé als zakelijk. In 2010 heb ik Vestingh Paint Craft Lifestyle opgericht. In hetzelfde jaar waarin ik vader werd van mijn eerste dochter (daarna volgde er nog twee dochters en een zoon). Wat begon met de verkoop van ons eigen label verven, in een kleine winkel, is nu uitgegroeid tot een volwassen verf- en lifestyle label. Met onze webshop, inspirerende conceptstore van ruim 400 m2 in Bussum en kantoor in de krachtcentrale in Huizen.”

Collectie kwaliteitsverf

“We verkopen enkel de beste kwaliteitsverven, waaronder onze twee succesvolle eigen labels, nl. LAB PAINT en alle VESTINGH verven en DIY Coatings. Mijn liefde voor verf en kleur was al vroeg aanwezig. Na mijn studie Bedrijfswetenschappen aan de Vrije Universiteit stapte ik direct in het vak. In eerste instantie als projectmanager bij een verffabriek en vijf jaar later ben ik de Vestingh gestart.”

Ecologische en duurzame verflijn

“Trots ben ik op ons LAB PAINT label. LAB PAINT is een ecologische en duurzame verflijn, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Van grondverf, wallpaint en primer, tot kalkverf, roestverf en DIY betonlook. Onze handgeschilderde kleurenstalen zijn met liefde geschilderd door mensen uit sociale werkplaatsen en het speciaal onderwijs. Zo proberen we iedereen een kans te geven.”

LAB PAINT Foundation

“Maar het meest trots ben ik op de LAB PAINT Foundation (voorheen Vestingh Foundation). Mijn vier prachtige kinderen hebben het perspectief in mijn leven veranderd. Ik wilde bijdragen aan een mooiere wereld. Niet alleen door hem te ‘kleuren’ met verf maar ook door er iets goeds mee te doen. Zo is de LAB PAINT Foundation ontstaan. Een stichting die zorgt voor schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. 5 FOR 1: bij iedere 5 liter verkochte LAB PAINT wordt 1 persoon op duurzame wijze voorzien van zuiver drinkwater. Delen is vermenigvuldigen dat geloof ik echt! Als je ergens liefde en energie instopt, krijg je dat op zoveel manieren terug. Paint your house, colour the world.”

Binnenkijken

“Ook in mijn privéleven heb ik al veel woningen verbouwd, opgeknapt en letterlijk en figuurlijk kleur gegeven. Ons huidige huis, een vrijstaand herenhuis uit 1917, kochten wij bijvoorbeeld in 2014. Het huis was een volledige bouwval en werd al 10 jaar niet bewoond. Alleen de buitenmuren zijn blijven staan. Hierdoor hebben we ons huis helemaal eigen kunnen maken. “

Kijk je mee? Boek hieronder je sessie!

Ook interessant?