1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Wooninspiratie - Interieuradvies? Boek een advies met een stylist!

Interieuradvies? Boek een advies met een stylist!

Hoe deel je je woonkamer nou het beste in? Welke kleur op de muur staat perfect bij jouw nieuwe keuken? En wat kan je nou beter wel en niet in een kleine (of juist grotere) ruimte doen? Wie ook zo’n prangende interieurvraag heeft, kan deze van 1 t/m 10 oktober stellen tijdens een online adviesgesprek met een échte stylist! Voor de prijs hoef je het niet te laten…

Powered by: Decorette

Dit jaar vindt de vt wonen&design beurs digitaal plaats. De hele maand oktober staat in het teken hiervan. Van 1 t/m 10 oktober vinden er online allerlei toffe activiteiten plaats, zoals dus de 1 op 1 adviesgesprekken. Er zijn verschillende soorten woonexperts die dan voor je klaar zitten. Ook de interieurstylisten van BNS Crisp zijn er dan natuurlijk weer bij, net als voorgaande edities. Zij voorzien je graag van kleur- en indelingsadvies. Met deze organisatie werken we inmiddels al jaren samen voor de beurs.

Door middel van een online meeting voorzien zij je van het antwoord op je interieurvragen. Best handig, want online kunnen ze meteen bij je thuis meekijken. Extra leuk: het gesprek wordt opgenomen en krijg je achteraf toegestuurd. Zo kan je altijd even terugkijken wat ook alweer het antwoord was op die ene vraag.

Interieuradvies boeken: zo werkt het

De gesprekken vinden plaats op 1 t/m 10 oktober tussen 16.00 en 22.00 uur. Bekijk op de pagina Boek je sessie het aanbod van stylisten. Kies jouw favoriet(en) en een datum en tijd en schrijf je in.

Nadat je afspraak is bevestigd, ontvang je van ons via de mail meer informatie. De link naar het online adviesgesprek bijvoorbeeld en slimme tips om meer uit het gesprek te halen. Zo’n adviesgesprek heeft tijdens de online beursdagen een speciaal beurstarief en kost dan € 19,50 (in plaats van € 75!). Boek snel een sessie!

Nog wel even dit: als je eenmaal hebt geboekt, kun je niet meer verzetten of je geld retour krijgen.

Zo haal je meer uit jouw gesprek

Slimme tip voor bezoekers: mail voor je adviesgesprek en alvast fotos, tekeningen èn afmetingen van de ruimte in huis waar jij mee aan de slag wilt naar de betreffende stylist (het mailadres ontvang je nadat je geboekt hebt).  Zo kan je nog gerichter interieuradvies krijgen en haal je meer uit het gesprek!

Ontvang een waardebon van 50 euro!

Na afloop van jouw adviesgesprek ontvang je een voucher ter waarde van maar liefst 50 euro korting bij besteding van 300 euro bij Decorette! Dus hop, waar wacht je nog op? Boek nu snel je adviesgesprek! 

Let’s get digital! Join us voor het digitale event van de vt wonen&design beurs van 1 t/m 31 oktober.

Ook interessant?