1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - INFORMATIE OVER DE VT WONEN&DESIGN BEURS - Advies van een woonexpert? Boek nu een (online) gesprek!

Advies van een woonexpert? Boek nu een (online) gesprek!

Heb je een vraag over de styling, kleur of indeling van je huis? Verbouwplannen en wil je sparren met een architect? Of wil je ideeën voor je tuin en het groen in huis? Geef je dan op voor een 1:1 persoonlijk gesprek bij onze woonadviseurs. Zij hebben het antwoord op jouw woonvraag.

Op de vt wonen&design beurs kun je al jaren terecht voor goed advies van de allerbeste woonexperts. Ook dit jaar, tijdens de digitale editie van de beurs, zitten tal van experts achter hun computer voor je klaar. De adviesgesprekken vinden, net als de beurs, online plaats. Van 1 t/m 10 oktober zitten diverse adviseurs voor je klaar tussen 16:00 en 22:00, de gesprekken duren dertig minuten. Door middel van een online meeting via Microsoft Teams, voorzien zij je van het antwoord op je interieurvragen. Best handig, want online kunnen ze meteen bij je thuis meekijken. En: waar veel woonwinkels momenteel wachtlijsten hanteren voor online advies, kun je op de beurs meteen je afspraak inplannen op een moment dat het jou uitkomt. Handig!

Deze woonexperts zitten voor je klaar

Er zijn verschillende soorten woonexperts waarmee je een gesprek kunt boeken. Dit zijn ze:

  • Interieurstylistes van BNS Crisp, voor kleur- en indelingsadvies
  • Architecten van architectenwinkel.com, voor het meedenken met jouw plannen
  • Tuinadviseur Jurgen Smit, voor ideeën voor jouw buitenruimte
  • Smart home adviseurs van METDOMOTICA, voor een slimmer huis
  • Groenstylistes, via BNS Crisp, voor advies over planten in huis

Ga naar de pagina ‘Boek je sessie’ voor het aanbod van alle experts en voor data, tijden en het maken van een reservering. Kies in het filter ‘Kies een activiteit’ voor het type advies dat je graag wilt. Dan krijg je een overzicht van de beschikbaarheid en kun je een adviesgesprek boeken.

Boek je advies: zo werkt het

Zo’n adviesgesprek heeft tijdens de online beursdagen een speciaal beurstarief en kost dan € 19,50 (in plaats van € 75!). Nadat je afspraak is bevestigd, ontvang je later van ons via de mail meer informatie. De link naar het online adviesgesprek bijvoorbeeld en slimme tips om meer uit het gesprek te halen. Reserveer snel een online afspraak.

Nog wel even dit: als je eenmaal hebt geboekt, kun je niet meer verzetten of je geld retour krijgen.

Kies jouw favoriet(en) en schrijf je in!

Extra leuk: het gesprek wordt opgenomen en krijg je achteraf toegestuurd. Zo kan je altijd even terugkijken wat ook alweer het antwoord was op die ene vraag.

Zo haal je meer uit jouw gesprek

Slimme tip voor bezoekers: mail voor je adviesgesprek alvast foto’s, tekeningen èn afmetingen van de ruimte in huis waar jij mee aan de slag wilt naar de betreffende stylist (het mailadres ontvang je nadat je hebt geboekt hebt.  Zo kan je nog gerichter advies krijgen en haal je meer uit het gesprek! 

Ontvang een waardebon van 50 euro!

Na afloop van jouw adviesgesprek ontvang je een voucher ter waarde van maar liefst 50 euro korting bij besteding van 300 euro bij Decorette! Dus hop, waar wacht je nog op? Boek nu snel je adviesgesprek!

Ook interessant?