vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Handig om te weten

Handig om te weten

Op deze pagina vind je de meestgestelde vragen over de vt wonen&design beurs.

vt wonen&design beurs
Kan het zijn dat ik gefotografeerd of gefilmd word op de beurs?

Door bezoekers, standhouders, pers én door fotografen van de vt wonen&design beurs worden foto's en films gemaakt. Niet zo gek ook natuurlijk, want er is zoveel moois te zien. Als bezoeker van de vt wonen&design beurs kan het zijn dat je bewust of onbewust gefotografeerd of gefilmd bent. Daar ben je mee akkoord gegaan op het moment dat je als bezoeker de vt wonen&design beurs hebt bezocht. De foto’s en filmpjes die zijn gemaakt op de beurs mogen vrij gebruikt worden door de vt wonen&design beurs en derden. Er wordt op geen enkele wijze een vergoeding gegeven aan de personen die op de foto of de film staan.

Is het toegestaan om foto’s te maken op de beurs?

Er is heel veel moois te zien op de vt wonen&design beurs. Wil je ergens een foto van maken, vraag dit dan even aan de desbetreffende standhouder. In de meeste gevallen is het geen enkel probleem om een foto te maken van wat je ziet. vt wonen&design beurs verstrekt geen foto’s of filmmateriaal aan bezoekers.

Ik zit in een rolstoel en wil de vt wonen&design beurs bezoeken, kan dat?

Dat kan natuurlijk. Gezellig dat je komt. Het beursgebouw heeft geen verdiepingen, liften of trappen. De meeste stands zijn ook met je rolstoel goed bereikbaar, oprijdbaar. Ben je in het bezit van een officiële invalidenkaart? Dan kun je parkeren op speciale parkeerplekken bij de EXPO Greater Amsterdam.

Is de vt wonen&design beurs ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

Zeker. De bus stopt voor de deur! Plan hier jouw reis naar de vt wonen&design beurs.    

Wat is de handigste route als ik met de auto kom?

Met de auto is de EXPO Greater Amsterdam heel goed te bereiken. En er is veel parkeerplek om het complex heen. Bekijk met deze routeplanner wat vanuit jouw woonplaats de snelste route is naar de vt wonen&design beurs.

Waar vindt de vt wonen&design beurs plaats?

De beurs vindt plaats in de EXPO Greater Amsterdam, Stelling 1 in Vijfhuizen. Dit is vlakbij Amsterdam op een geweldig mooie plek met 25.000m2 beursvloer.

Contact
Help, mijn vraag staat er niet tussen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar tickets@vtwonenendesignbeurs.nl. Met alle plezier beantwoorden wij jouw vraag zo spoedig mogelijk.