///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Handig om te weten

Handig om te weten

Op deze pagina vind je de meestgestelde vragen over de vt wonen&design beurs.

vt wonen&design beurs 2022
Datum en openingstijden van de vt wonen&design beurs 2022?

Van dinsdag 4 t/m zondag 9 oktober 2022 openen wij met veel plezier weer onze deuren van een beurs die inspireert als nooit tevoren. En het belooft een extra groot woonfeest te worden, want wij vieren dan ons 30-jarig jubileum. We kunnen niet wachten! Je kunt ons op de nieuwe locatie bezoeken, EXPO GREATER AMSTERDAM in Vijfhuizen. Onder de rook van Amsterdam. Heel goed te bereiken met de auto en het OV. Dagelijks is de beurs geopend van 10.00-17.00 uur. Op donderdag en vrijdag kun je terecht van 10.00-21.00 uur. Tot die tijd zien wij je voor wooninspiratie en de mooiste woonbedrijven heel graag op deze website en onze socials

Kan het zijn dat ik gefotografeerd of gefilmd word op de beurs?

Door bezoekers, standhouders, pers én door fotografen van de vt wonen&design beurs worden foto's en films gemaakt. Niet zo gek ook natuurlijk, want er is zoveel moois te zien. Als bezoeker van de vt wonen&design beurs kan het zijn dat je bewust of onbewust gefotografeerd of gefilmd bent. Daar ben je mee akkoord gegaan op het moment dat je als bezoeker de vt wonen&design beurs hebt bezocht. De foto’s en filmpjes die zijn gemaakt op de beurs mogen vrij gebruikt worden door de vt wonen&design beurs en derden. Er wordt op geen enkele wijze een vergoeding gegeven aan de personen die op de foto of de film staan.

Is het toegestaan om foto’s te maken op de beurs?

Er is heel veel moois te zien op de vt wonen&design beurs. Wil je ergens een foto van maken, vraag dit dan even aan de desbetreffende standhouder. In de meeste gevallen is het geen enkel probleem om een foto te maken van wat je ziet. vt wonen&design beurs verstrekt geen foto’s of filmmateriaal aan bezoekers.

Ik zit in een rolstoel en wil de vt wonen&design beurs bezoeken, kan dat?

Dat kan natuurlijk. Gezellig dat je komt. Het beursgebouw heeft geen verdiepingen, liften of trappen. De meeste stands zijn ook met je rolstoel goed bereikbaar, oprijdbaar. Ben je in het bezit van een officiële invalidenkaart? Dan kun je parkeren op speciale parkeerplekken bij de EXPO Greater Amsterdam.

Is de vt wonen&design beurs ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

Zeker. De bus stopt voor de deur! Plan hier jouw reis naar de vt wonen&design beurs.    

Wat kost een parkeerkaart?

Een parkeerkaart voor de EXPO Greater Amsterdam kost 15 euro. Deze kun je bestellen in de ticketshop, gelijk met je beurstickets of bij de restaurants en garderobe kopen als je op de beurs bent. Voor het inrijden heb je geen ticket nodig. Wel als je vertrekt.

Wat is de handigste route als ik met de auto kom?

Met de auto is de EXPO Greater Amsterdam heel goed te bereiken. En er is veel parkeerplek om het complex heen. Bekijk met deze routeplanner wat vanuit jouw woonplaats de snelste route is naar de vt wonen&design beurs.

Waar vindt de vt wonen&design beurs plaats?

De beurs vindt plaats in de EXPO Greater Amsterdam, Stelling 1 in Vijfhuizen. Dit is vlakbij Amsterdam op een geweldig mooie plek met 25.000m2 beursvloer.

Ik heb een voucher-/kortingscode ontvangen, maar hij werkt niet.

Wil je het over een half uurtje nog een keer proberen? Als het dan nog niet werkt, neem dan even contact op via info@yourticketprovider.nl dan helpen we je verder.

Wat is de prijs van een ticket voor de vt wonen&design beurs?

Toegangskaarten voor de vt wonen&design beurs koop je snel en simpel online via vtwonenendesignbeurs.nl/tickets. Hoe eerder je tickets koopt, hoe voordeliger het is. En op bepaalde dagen en tijden krijg je ook nog eens extra korting! Zo is een toegangskaart voor een doordeweekse dag bijvoorbeeld net iets goedkoper. Kijk voor de precieze prijzen, dus voor het moment van jouw voorkeur, in de ticketshop. Prijzen variëren van 10 euro (abonneekorting bij bestellingen tot 11 september) tot 30 euro aan de kassa.

Contact
Help, mijn vraag staat er niet tussen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan naar tickets@vtwonenendesignbeurs.nl. Met alle plezier beantwoorden wij jouw vraag zo spoedig mogelijk.